Neden Kontrolkalemi.com

Katılım
31 Ocak 2008
Mesajlar
227
Puanları
1
Merhaba arkadaşlarım ve sevgili kardeşlerim,
Öncelikle hepinize yürek selamı yollayarak sizlere bir soru sormak istiyorum. Gerçi umuyorum ki içinizde olanı buraya yazma gereği hissedeceksiniz.
Bana bir arkadaşım sordu ve dediki..
"Seni bütün gün bu sitede görmekteyim nedeni nedir Kasım ?" dedi. Evet dedi ama oda sorduğu sorunun cevabını almakta haklıydı. Bende ona şu sözleri söyledim.
"Bu site bizlerin sitesi, yani bizlerin derken herkese ait güzel ve sosyal olan hatta güncel yaşantımızda olan tüm faaliyetlerimizide bize yansıtan, teknik ve mesleki konularda karşılık beklenilmeden emek verilen, yardıma ihtiyacı olan herhangi bir kardeşimize veya bir arkadaşımıza destek olmak için gecesini gündüzüne katarak çaba gösterip derdine derman olunan bir online kütüphane." dedim. Oda sitemizi inceledi ve benim haklı olduğumu gördü. Sevgili kardeşlerim burada sizler için soracağım soru şu aslında. Konunun başlığından da anlaşılabilineceği gibi Neden kontrol kalemi ? tabi içinizden gelen tüm olumlu ve olumsuz dileklerinizi çekinmeden belirtir iseniz sitemizin büyüyerek çok çok daha güzel bir konuma gelmesi için yapabileceğimiz fedakarlıkları ve çalışmalarımızın kalitesini artırmak için şimdiki sahip olduğumuz gücümüzün büyümesi için neler yapabileceğimizi aktaralım. Unutmayalım ki bu sitemizin bi avantajı var... Kalıcı Bağımlı Yapar! :)

Sizlerde SİZİN için Neden KONTROL KALEMi ? diye soruluyorsa içinizden geleni buraya aktarın.
Hepinize başarı, sağlık, mutluluk ve bol kazançlı günler diliyorum.

KONTROL KALEMİNİ SEVMEYEN ÖLSÜN!.. :)
 
Evet ben de kontrolkalemi nin bir bagimlisiyim artik...Her ne yapiyor olursam olayim, bir gozum, aklimin bir ucu hep burda oluyor...Bagimliligin her turlusu kotudur belki ama rahatsizlik duymadigim tek bagimliligim su an bu...
Foruma katilip da saygi sevgi cervesinde cok kaliteli paylasimlarin yapildigini gorunce aklima gelen ilk sey '' bunun icin neden bu kadar gec kaldigim'' oldu...Keske daha onceden katilsaydim dedim...
Bu benim ilk forumum ayni zamanda...Forumlardadosya yuklemeyi de resim yuklemeyi de burda ogrendim...Her seyden onemlisi sunu bilmek beni cok mutlu etti : her ne mesleki problemle karsilasirsam karsilasayim, her an yardimima kosabilecek deneyimli ve saygin insanlar var ve mutlak bir cozum veya cozum yontemi bulunur...sirf bunu farketmek bile cok onemli bence..
Burada beyinleriyle elleriyle emegini koyan herkese saygilarimi sunuyorum..
 
iş yerinde msnye girmeye izin vermiyorlar napayım :)

Şaka bir yana son 2 yılda benim bildiğimin 10 katını daha bana öğreten insan şöyle diyordu;
Ben ölünce bu bilgiler neden mezara gitsin?
Sağolsun ben de bilgi paylaşmanın önemini anladım.
Ben yüksek gerilim bilmem.Orta gerilim sadece teorikte azıcık.Efendim plc yazılımından anlamam.Bu işler kırk yılda bir de olsa bana lazım olursa,buradan yardım alınabileceğini bilmek güzel.Yine plc yazılımını yalamış yutmuş bir arkadaşımız,sorumlusu olduğu tesiste ,kırk yılda bir ortaya çıkan kompanzasyon durumunu bilmeyebilir.O arkadaşın yardımını da Kibele koşar :)
Sonuçta gerçekten muhteşem bir şey.ayrıca insan burada kendini ölçmüş oluyor.Gireyim de şu zavallılara bir şey öğreteyim dediğin forumlarda,aslında zavallının sen olduğunu ve öğrenecek dünya kadar şey olduğunu anlıyorsun.
Herkese saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum.
 
yeniyim bu meslekte..öğrenmem gereken cok şey var..ve bu forumda bilmediğim konularda benden desteğini sakınmayacağını bildiğim ,yüzünü görmediğim, paylaşıma açık, fedakarlık etmekten kacınmayan birçok insan var..farklı problemlere getirilen farklı çözümler ve bakış açılarını gördükçe insanın ufku genişliyor..sadece teknik konularda değil muhabbet ederken de aynı frekansta konusabildiğimize inanıyorum..çok hoş dostluklar ediniyorum ayrıca..hepinizin yüreğinize sağlık..:)
Allah kontrol kaleminize zeval vermesin..:)
 
çok şey öğrendim forumda çok faydalı benim için bağımlılık yapan bir yer
 
Şu an saat 20.35 ben işten geldim, yemek hazır olana kadar şöyle bir siteye gireyim dedim. Hanım yemeği getirdi ve söylenmeye başladı. Bırak şu bilgisayarı da yemeğini ye soğutma. Ben bilgisayarı bırakmadım, hem siteye yazı yazdım hemde yemeğimi yedim. Bilmem anlatabildimmi ?
 
Ben de yeni bir mezun olarak buradan öğrendiğim çok şey oldu. Yardımını eksik etmeyen ve hatta kendi sorunu gibi uğraşan kontrolkalemi üyelerinden Allah razı olsun. Umarım bir sorun çıkmaz da yıllar sonra da bizler yani yeni üyeler kendilerinden yeni üyelere bu kutsal hizmette bulunur. Tekrar herkese teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim..
 
Hepinizin içtenligine ve yüregie saglık,sn.üyelerimiz.
Evet,bu form sitesi bir çok kişiyi bir araya getirerek bilgi seline olanak tanıyor.Kimi aklındaki soruların cevabını bulabilmek için,kimi hoş vakit geçirebilmek için,kimileri kendini mutlu hissettigi için ,kimileride bilgilerini buraya aktarmak için burada bulunuyor.
Biz yöneticiler ise sizler için, en kaliteli,en dorgu ve en huzurlu ortamı saglıya bilmek için buradayız.
Saygılarımla;
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst