Neden Kontrolkalemi.com

vallahi özell bi sebebi yok zamanıyla elektrik öğretmeni bir arkadaş üye ol güzel site demişti öyle üye oldum baktım arkadaşlarda burada yuvarlanıp gidiyoruz sitenin faydasını gördümmü çok ama forumlarda genelde basit konular ele alınıyor sebebi basit bir örnek adam sormuş delta panel çoklu dill bu sitede herkez biliyorki deltanın bu konuda bültenleri var google amcaya sorsan söyler google amcadan önce konu açmak forumu basitleştiriyor ama biraz ileri seviyeye geçelim aylar oldu indiksiyon ocağıyla ilgili bir konu açtım herşey muaallakta kimse yardımcı olmak istemiyor teorikte yardım var gibi görünüyor 10 sayfa olmuş pratikte somut bir yardım yok bu sadece bu konu için geçerli değil daha bir çok konuda aynısını yaşadım ama yardım alamıyor olmam benim meslektaşlarıma kızıp yardım etmeyecek olacağım anlamına gelmez etik hareket ettiğimiz sürece pazar hepsimizi doyuracaktır ticari kaygılar bana komik geliyor
 
forumda profesyonel anlamda destek te bulunan üyeler ve firma temsilcileri de mevcuttur. tabi öncelik herkesin kendi işi olduğu için bazen destek verilemeyebilir. ancak forum yönetimi olarak üyelere profesyonel destek vermek için firma temsilcilerini de foruma kazandırıyoruz. tabiki bir işin ticari boyutu oluyor. ticari bilgiler, üretim sırları vs. hakkında bilgi verilmesi sıkıntı olacağından bazı paylaşımlar yapılmıyor.
 
sayin arslan bazi konular ozeldir vede burada yayinlamak istemeyebilirsiniz anlaminda soylemistim aslinda ben konuyu elbette ilk once buradan ama herzaman konularin hepsine bakamiyorum o yuzden sikintinizda yardimci olurum demistim
 
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim yönetici arkadaslar
 
Merhaba arkadaşlarım ve sevgili kardeşlerim,
Öncelikle hepinize yürek selamı yollayarak sizlere bir soru sormak istiyorum. Gerçi umuyorum ki içinizde olanı buraya yazma gereği hissedeceksiniz.
Bana bir arkadaşım sordu ve dediki..
"Seni bütün gün bu sitede görmekteyim nedeni nedir Kasım ?" dedi. Evet dedi ama oda sorduğu sorunun cevabını almakta haklıydı. Bende ona şu sözleri söyledim.
"Bu site bizlerin sitesi, yani bizlerin derken herkese ait güzel ve sosyal olan hatta güncel yaşantımızda olan tüm faaliyetlerimizide bize yansıtan, teknik ve mesleki konularda karşılık beklenilmeden emek verilen, yardıma ihtiyacı olan herhangi bir kardeşimize veya bir arkadaşımıza destek olmak için gecesini gündüzüne katarak çaba gösterip derdine derman olunan bir online kütüphane." dedim. Oda sitemizi inceledi ve benim haklı olduğumu gördü. Sevgili kardeşlerim burada sizler için soracağım soru şu aslında. Konunun başlığından da anlaşılabilineceği gibi Neden kontrol kalemi ? tabi içinizden gelen tüm olumlu ve olumsuz dileklerinizi çekinmeden belirtir iseniz sitemizin büyüyerek çok çok daha güzel bir konuma gelmesi için yapabileceğimiz fedakarlıkları ve çalışmalarımızın kalitesini artırmak için şimdiki sahip olduğumuz gücümüzün büyümesi için neler yapabileceğimizi aktaralım. Unutmayalım ki bu sitemizin bi avantajı var... Kalıcı Bağımlı Yapar! :)

Sizlerde SİZİN için Neden KONTROL KALEMi ? diye soruluyorsa içinizden geleni buraya aktarın.
Hepinize başarı, sağlık, mutluluk ve bol kazançlı günler diliyorum.

KONTROL KALEMİNİ SEVMEYEN ÖLSÜN!.. :)


açik açik yazayım burada yonetıme kızdım kustum :) eleştırdım ama buradan kopamadım

işten geldım şu an saat 19.00 ılk işim burayı zıyaret etmek oldu :))
 
Neden KONTROL KALEMİ ???

Adında saklı cevabı...

En çok kullandığımız takım... :D

-Burası doğrularımı göstererek, kendime ve mesleğime güvenimi arttırıyor...
-Eksiklerimi tamamlamamı sağlıyor...
-Teknik dökümanların karmaşık dili ile değil, meslektaşca açıklamalarını buluyorum...
-Hiçbir yerde bulamaycağım mesleki tecrübeyi burada buluyorum. 26 yıllık meslek hayatımın öğrettiği en önemli olgu "TECRÜBE İLE SABİTLENMİŞ BİLGİ"dir...
-Dertleşiyoruz, tartışıyoruz(yönetimin izin verdiği kadar;)) paylaşıyoruz...

Daha ne olsun...
 
Arkadaşlar! 3 yıldır buraya üyeyim imkanlarım dahilinde sürekli olarak siteyi takip etmeye çalışıyorum ve şöyle bakıp yazılanları yapılanları okuyorum inanın bütün arkadaşlarıma imreniyorum(gıpta ediyorum)! hepiniz çok aktif ve de profesyonel insanlarsınız kendime diyorum ki mustafa sen bom boş bi insanmışsın çok geride kalmışsın bir şeyler biliyorum diye geçiniyormuşum ama sizleri gördükçe hiç bir şey bilmediğimin farkına vardım!
Bunun için hem site yönetimi olsun hem site üyeleri olsun hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor ve teşekkürlerimi bildirmek istiyorum!
Ben osmaniye'liyim (il osmaniye)! artık bundan sonra bu site de ben de elimden geldiğince, dilimin döndüğünce, bilgimin yettiğince, aktif olarak rol almak istiyorum! hayatın paylaştıkça güzel olduğunun farkında olan birisi olarak hepinizi saygıyla selamlıyor; başarılarınızın! aktivitelerinizin! sitenizin! devamını diliyor hörmetler sunuyorum; Allah yar ve yardımcımız olsun! Allaha emanet olun!
 
bilgi paylaştıkça değerli
 
yeni keşfettim burayı ama baya işime yarayacak sanırım
 
paylasmak guzel seydır bılgımızı paylasalım bırbırımıze karsılık gozetmeksızın yardımlasalım. ıyıkı bu sıte var bu meslekı anlamda velınımettır bence
 

Forum istatistikleri

Konular
128,120
Mesajlar
915,179
Kullanıcılar
449,826
Son üye
SK.

Yeni konular

Geri
Üst