Makina Kumanda Sorusu

sevindim. Tek röleyle yapamamanın sebebi SM9 da sürekli enerji beslemesi olmaması olabilir. Tetikleme girişi ile röle enerji besleme girişi ayrı olmalısı gerekli. SM9 da ikisi tek bir uç olduğu için 2 röle kullanmış olabilirsin. kolay gelsin.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
sonay bi konu hakkında daha bilgi almak istiyorum.tabi deneyimin varsa bu konuşlarda?çalıştığım fabrikada bi taşlama tezgahı var.alman yapımı.eski tip telekomun kullandığı röleler var üstünde çok kontaklı*.bunları kaldırım plc'yle bi uygulama yapmak istiyorum.tezgah sağa sola ve ileri geriye haraket ediyo limit swichleriyle de yön değiştiriyo.hidrolik sistemler hakkında bilgin varmı??
 
Sorun çıkartıyormu? Çıkarmıyorsa dokunma derim. Sorun varsa ne sorun olduğunu yaz bir bakalım. Belki çözeriz.
 
merhabalar elimde bir adet crouzet millenium 3 serisi cihaz var fakat ben bunun nasıl programlanacağını bilmiyorum .Yardımcı olabilecek arkadaşlarım var mı acaba ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst