Mıknatısla Elektrik Üretme

zaten ne ışınlanmak ne zaman yolculuğu ne sonsuz kayıpsız enerji bunlar mümkün olmayan şeylerdir. İnsan ilmine konmuş bi sınır vardır bunların farkındayım. Amaç bize verilen sınıra kadar bile olsa ulaşabilmek. Cenabı Allahın da emri bu. Allah aklını işletmeyen toplumların üzerinde pislik yağdırır. Görüyorsun ortadoğuyu.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Size 2 büyük tavsiyem olacak;
1-Ağzınızdan çıkan cümlelerin ne anlama geldiğini çok çok iyi düşünerek söyleyin.
2-İstemeden söylenen cümlelerin neticesi meydana gelen GİZLİ ŞİRK konusunu iyi araştırın.
 
Hepsinin farkındayım abi hepsinin de arkasındayım. Asıl şirk Allah insanlara ilmi teknolojiyi tavsiye ederken birilerinin insanları kısıtlayarak Allahın emrini uygulamalarını engellemeleridir.
 
Örneğin insan vücudunda kimyasal enerji nöronlardan elektrik enerjisi olarak iletiliyor. Beyinde ise tekrar kimyasal enerji olarak depolanıyor. Balıklarda vucutlarında bulunan kimyasal enerjiyi uygun yöntemi kullanarak elektrik enerjisine dönüştürüyor.

Olay sadece enerji dönüşümünden ibaret değil yani oluşumlar doğal değil ! Bu enerjiyi yoktan var eden bir yaradan var ! 100 sene O kalbe enerji veren, beyine enerji veren kimyasal değil uranyum, plutonyum olsa 100 sene dayanmaz. Art niyetli değilsiniz anlıyorum ancak bu cümleler şirk cümleleridir !
 
Olay sadece enerji dönüşümünden ibaret değil yani oluşumlar doğal değil ! Bu enerjiyi yoktan var eden bir yaradan var !
abi sen benim yazılarımın tamamını okumadan cevap verme lütfen. Senin dediğin şeyleri ben zaten yukarda söyledim.
 
abi benim imanım tam çok şükür asıl şimdi sen imanlı birine imansız muamelesi yaparak imanını zedeledin tövbe et.
Ben sonsuz bir kimyasal enerjiden bahsetmedim dikkat edersen. Var olan enerjiden bahsediyorum. O var olan enerjinin kaynağının da Yüce Allah olduğunu biliyorum merak etme bi imanlı sen değilsin.
oku abi gereksiz yere uzamasın tartışma çünkü aynı şeyden bahsediyoruz
 
Ben 15. mesajının tamamını aldım. Yazının herhangi bir yerini cımbızla çekip çıkarmadım. Sana tavsiyem yazdıklarına ağzından çıkanlara dikkat et. Gizli şirk çok tehlikeli bir olaydır. Sadece uyarıyorum !
 
Güzel abim benim yazdıklarımda tehlikeli ne var. Asıl yazdıklarımla Yüce Allahı övüyorum ben. Yazdıklarımı ön yargısız tarafsızca oku. Bir balığın vücudunda meydana gelen mucizeden bahsediyorum ve o balığın ürettiği enerjinin asıl sahibinin Allah olduğunu söylüyorum.
 
Bunda yanlış ne var. Enerjinin asla yok olmadığını sürekli başka enerjilere dönüştüğünü söylüyorum e bu da Allahın kanunu. Bilimle ulaşılmış bir kanunu hemde.
 
Adam balık hareketi nasıl sağlıyor içinde dinamomu var sorusuna sen enerjinin dönüşümüdür kimyasal enerjinin döşümüdürü falandır filandır fıstıkdır diye cevaba girersen yanlışın en büyüğünü yapmış olursun.
Neyse söylediklerinize söylediklerimize dikkat edelim bu dersin ana konusu bu olsun.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,238
Mesajlar
916,085
Kullanıcılar
450,047
Son üye
alperenyildiz5252@hotmail

Yeni konular

Geri
Üst