Led Aydınlatma

yatusa

Üye
Katılım
15 Ağu 2008
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar depomuza 50 ile 100 w arasında değişen toplam 20 kw değerinde led aydınlatma armatürleri takıcaz.Bunların kompanzasyona etkisi ne olur?Teşekkürler...
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Piyasada çok faklı ürünler var. Ürünlerdeki power factor değerlerin değişikliliği sürücülerinden kaynaklanmakta. Genel olarak kapasitif etki gösterdiğini biliyorum ürün adedi arttıkça sıkıntıda artacaktır. Yapmanız gereken ürün teknik bilgilerini almak hatta ölçüm yapmak. Aşağıdaki videoyu izlemenizi öneririm;

Green Ray LED Power Factor - YouTube

Buda farklı ürünlerle deneyler;

http://www.youtube.com/watch?v=qu2ecFFL8Vc

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=QUQyIJsCQaQ
 
Son düzenleme:
Led aydınlatma ürünleri kullanacaksanız kapasitif etki oluşturacaktır. Sadece tek bir fazdan beslemeyiniz. Led aydınlatma ürünlerini mutlaka ama mutlaka 3 faza eşit olarak dağıtınız!
 
Evet kapasitif yük oluşuyor Ben faz dagıtmadan 70 tane aynı faza bagladım kompanzede zorluk yarattı
 

Forum istatistikleri

Konular
128,403
Mesajlar
917,310
Kullanıcılar
450,300
Son üye
objektifyorumcuofficial

Yeni konular

Geri
Üst