Laser Printerlerin Zararlı Etkilerini Minimize Edebilme Yolları.

Bilgi için teşekkürler.Ben Büro makineleri teknisyeniyim.Yani bu cihazlarla en içli dışlı olanlardan biriyim.Şu anda size yardımcı olabileceğim bir konu olduğunu düşünüyorum.Çok basit bir işlemle bu zararlı etkenlerden kurtulabilirsiniz.
İşlem 1: Cihazınızın Filtresini Temizleyin.(Sağ veya Sol(cihaza göre değişir) kapakta filtre vardır.Kapağın vidalarını sökerek filtrenizi ve fanınızı temizleyin.Yaklaşık ayda bir olarak tekrarlayın.Hiçbir problem olmayacaktır.)
İşlem 2:1. işlem tamamlandıktan sonra Cihazınızın filtresinin olduğu kısma Antibakteriyel sprey sıkın.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
umarım işime yarar bi lazer yazıcım yoksada arkadasları uyarırım olur biter
 
Airties modem markasını abartıyoruz. İlk Air RT-211 modem aldım. Ara ara bağlantı kestiğnden Usr 9108 modem aldım hala sağlam. Reklamına bakarak usb hd için air 5450 aldım. Usb hardisk çok yavaş çalışıyordu.Airties servisi normal olduğunu söyledi ok dedim. İki kablosuz bilgisayar televizyon ve uydu alıcısı lan üzerinden bağlı. ufilm seyretmek müzik dinlemek için kullanılıyordu. Superonlineden 16-20 kb/sn hızıyla bağlanıyorum. çok ısınıyordu tempoya fazla dayanamadı geçen yaz arızalındı. Servis para iadesi yaptı. Bir üst model air 5452 aldım. Oda bu yaz arızalındı. Servis sıvı teması dedi. Garanti kapsamına sokmadı. Oksit izleri varmış.Modemi dağıttım büyüteçle baktım.Oksit izi bulmadım. Garantiye sokmamak için başka mazeret bulamamış. Sıcaktan gitti dese kabulümdü.Şimdi USR9108 kullanıyorum proglem yok.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,248
Mesajlar
916,169
Kullanıcılar
450,058
Son üye
dendex

Yeni konular

Geri
Üst