kontrol paneli RLU232 VE RLU236

SAMRA

Üye
Katılım
9 Haz 2008
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
39
:confused: merhaba arkadaşlar benim merak etigim konu iklilendirme sistemleri konu sıemens RLU232 VE RLU236 konu hakında bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin sagolun.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
RLU 232 Cihazı, 2 Kontrol Çevrimi, 3AO, 2DO

RLU 236 Cihazı, 2 Kontrol Çevrimi, 3AO, 6DO

Noktalarına sahiptir sorduğunuz soru sadece bunu öğrenmek istiyormuşsunuz gibi görünüyor
 
Arkadaşım istemiş olduğun Siemens RLU paneller hakkında okadar çok şey varki bunları burada anltamaya kalkarsak çok uzun sürer ve pekte anlaşılır olmaz. RLU paneller ile ilgili olark detaylı bir bilgi senin için en falazla yapabileceğim pdf ile döküman vermek olabilir onunlada ne kadar çözebilirsin bilemiyorum. RLU panel ile neleri kontrol edebileceğini merak ediyorsan eğer, taze havalı klima santrali, karışım havalı klima santraliü su basınç veya fark basınç kontrolü yapılabilir tabi bu örnekleri çoğaltmak mümkün. Kullanılacak olan amaca göre RLU panel içerisine aplikasyon girilmesi gerekmektedir. KIsa zaman içerisinde buradan iRLU panel ile ilgili olarak döküman eklerim sizde dökümanlardan çözebilirsiniz.
 
döküman yolarsanız sevinirim
 
rlu hakkinda bilmek istediginizi sorun cevaplayalim
 
Standart uygulamalar için iyi bir çözüm olan RLU üniteleri PLC'ye alternatif olarak ekonomik çözüm gibi görülebilir. RMZ kullanılarak kendi yazılımı ile Scada da yazabilirsiniz Ancak istediğiniz gibi programlama şansınız yok. Standart uygulamalardan birini seçebilirsiniz veya basit kontroller yapabilirsiniz.
 
dokuman yollayabılecek arkadas varsa sevınırım
 
klma santralındekı ufleme sıcaklıgını donuş sıcaklıgını dıs hava sıcaklıgını vana motorunu nemlendırıcı nasıl tanıtabılırım
 
dokuman yollarız ve yardımcı oluruz dıyen arkadaslar nerdesınız???
 

Forum istatistikleri

Konular
128,554
Mesajlar
918,490
Kullanıcılar
450,551
Son üye
berkay4141

Yeni konular

Geri
Üst