Kompanzasyonda sorun var yardımcı olabilirmisiniz

sayın osetizm

röleyi entes 12c/s ile değiltirecekseniz monofaz kondandansatörlerde bağlamanız gerekecek.ama ilgili faza gerektiği kadar bunuda rasgele bağlamayın her fazın reaktif gücünü ölçüp ona göre bağlamalısınız.

bence tense veya kael varkombi kullanın onlara 2 faz kondansatör bağlama özelliğide var
sayın fabia
çok teşekkür ediyorum sizide uğraştırdım
kael varkombi kullanırsam mevcut kondansatörleride kullanabilirim anladığım kadarıyla
röleyimi değiştirmeliyim son olarak başka çare yok herhalde,
bird işin negatif boyutu var röleyide değiştirip bu kapasitifi düşüremessem mesleki anlamda değer kaybetmiş olacağım ondanda çekiniyorum açıkcası ,röle değişimi son çare olarak seceneklerde var :(
bu ayki fatura tutarı tahmini ne olur ? kapasitif cezası ? bi fikri olan varmı ?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
bence sen direk roleyi degistir entesin rg3 12 c yi kullan ve monofaze kondansator kullan hic problemin olmaz
 
kademe sayısını 8 olarak ilave yapmalısınız fatura değirlerine göre yüze 33 yüzde 20 olarak hesaplamalısınız aldığınız 8. kademe devreye girmiyor kademe sayısını 8 yapmalısınız
 
tosun 2008 hocama katılmakla beraber akım trafo oranınızı düşürmenizi tavsiye edebilirim ayrıca 3 faz üz<erinden kompanzasyon yapan roleleri yi kullanmanız daha faydalı olur diye düşünüyorum .
 

Forum istatistikleri

Konular
128,195
Mesajlar
915,747
Kullanıcılar
449,971
Son üye
umutcelik

Yeni konular

Geri
Üst