Kepenk Motoru Bağlantısı yardım lütfen

Katılım
28 May 2011
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
35
Arkadaşlar ilk önce forumda yeniyim.ilk konum bu olacak benim şu şekilde bir sorunum var. Elimde 3 Fazlı bir motor var bunu kepenke bağlıyorum.Daha önce sokülmüş.ben sökmedim.Fakat motorun resminde gösterdigim gibi.

aLpEyd.jpg


iki kabloyu nereye baglıyacağım çözemedim.eski söken arkadaş.giriş fazlarından söktügünü ama hangi fazdan söktüğünü hatırlamadıgını söyledi.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
frenli motor o 2 kabloda frenın kabloları motor kontaktorünün no kontagından faz verin ileri geri çalışacagı için diger kontaktöründe no kontagından faz verin kontaktor her enerjilendiginde fren açılarak motorun hareketine izin verecek.
 
motor kablolarını kontaktörün güç kontaklarına fren kablolarını kontaktarün no uçlarına bağlaya bilirsin,
 
bunda kontaktör yok ki.giriş uçları 3 faz ile giriyor.oradan motorun içinden o kutuya giriyor.kutudan çıkış yapmış.ileri geri butonu var ve üzerine bağlı bir acil stop butonu bulunuyor Birde kapının üstünde çubuk swich var.başkada birşey bulunmuyor abilerim.
 
Fren kablosunu birini motora gelen fazladan birine diğer kabloyu motorun yıldız Köprüsünün
bag
layabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
İşletme plastik ambalaj üzerinemi
? .
 
Encoder olabilirmi ?
 
Son düzenleme:
Pıyasasa, ayrı kablo ceıkezler fren için. Nötrde cekmezler.
Malıyet düşsün dıye arkadasın bahsettiği gibi, bır faz ve yıldız köprüsü baglantısı. O klemens kutusundakı fren dıyodunun voltajına bakın, 220 veya 190 v.Dc gıbı deger varsa, tavsiyeye uyun.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,532
Kullanıcılar
449,907
Son üye
ayse.krcsarge

Yeni konular

Geri
Üst