Kepenk Motoru Bağlantısı yardım lütfen

İşletme plastik ambalaj üzerinemi
? .

Evet abi paketleme fabrikası burada içeriye toz gelmesin diye kepenk yapıldı
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Pıyasasa, ayrı kablo ceıkezler fren için. Nötrde cekmezler.
Malıyet düşsün dıye arkadasın bahsettiği gibi, bır faz ve yıldız köprüsü baglantısı. O klemens kutusundakı fren dıyodunun voltajına bakın, 220 veya 190 v.Dc gıbı deger varsa, tavsiyeye uyun.
Zeybek hocam asekron motorlarin yildiz kopru baglantilarini notur hatti gibi kullana biliyormuyuz
 
Aslında hayır.Orada bir sıfır noktası oluşuyor dogru, ama, fazlardan birinde veya sargılarda sorun olursa denge bozulup sıfır noktasonda gerilim oluşucak. Bu fren diyotu vs. için mahzurlu. Dediğim gibi malıyeti düşürmek için yapıyorlar.
 
Zeybek hocam ve tamer_gs hocam öncelikle teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım oldu.ama bunun mantığını anlayamadım.peki o iki kabloyu giriş fazlarına verseydim sonuç ne olurdu yine çalışırmıydı ?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,851
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst