KAPIKOLU AYDINLATMASI İÇİN YARDIM LÜTFEN

Azizbekir

Üye
Katılım
24 Kas 2016
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
40
Merhaba aracima kapikolu aydinlatmasi yapmak icin kapikollarini soktum . elektrigi cam acma tuslarindaki isiklari yakan kablolardan alacaktim . ancak sokete surekli elektrik geliyor . kontak acik kapali fark etmiyor sokette surekli elektrik var . soketi yuvasina takinca cam acma tuslarinin isiklari yaniyor , kontagi kapattiktan 1 dakika sonra sonuyor . ancak soketi cikarip tekrar kontrol ediyorum orada hala elektrik var . eger bu sekilde olursa yapacağim isiklandirma surekli yanar . bi problemin cozumu nedir acaba bilen var mi ???
 
soketi yuvasina takinca cam acma tuslarinin isiklari yaniyor , kontagi kapattiktan 1 dakika sonra sonuyor . ancak soketi cikarip tekrar kontrol ediyorum orada hala elektrik var . eger bu sekilde olursa yapacağim isiklandirma surekli yanar . bi problemin cozumu nedir acaba bilen var mi ???
sürekli enerji var olsa olsa tuş takımıda sürekli yanıyor olması gerekmez miydi?
ölçümde hata olabilir.
siz harici bir lamba bağlayın sürekli yanıyor ise tekrar yazın
 
Evet tus takiminin da surekli yanmasi gerekirdi ama ilginc bir sekilde sonuyor . sonra dediginiz gibi harici şerit led degdirdim sokete . surekli yandi .
 
Yanlis kablolara baglanti yapmaya calistigimi dusundum ben de ancak yanlis kablolari bulmus olsam sonradan degdirdigim led yanar miydi bilmiyorum . bu arada olcum cihaziyla degil kontrol lambasi kullanarak bulmaya calistim + ve - yi
 
Sade üzerinden kontrol ediyordur.. Yanı voltaj sürekli var söneceği zaman araç şasesi üzerinden bağlantısı ayrılıyordur..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bağlantıdan emin olman lazım. Yani şase üzerinden mi kontrol yapıyor. Eğer öyle ise en sağlamı çalışan ledlere paralel yanı iki kablo ile olabilir.. +12 için ve toprak için kablo çekmen gerekecek gibi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,723
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Geri
Üst