KAçak Akım Rolesi YARDIM LTFN

Arkadaşım merhaba
Makina servislerinin elemanlarına pek itibar etmeyin.Herhangi bir ölçüm yapmadan açıklama yapıyorlar.Anladığıma göre makinanızda kaçak var.
Banyonun haricindeki prizde çalışmasının nedeni nötrle fazın yer değişmesinden dolayı, çalışabilir.Diğer mesajlarından K.A.R'niz kaliteli imiş.benim önerim, makinanızın rezistansını devre dışı bırakarak makinayı test etmeniz kısa yoldan sonuca gitmenize yardımcı olacaktır.
kolay gelsin
Teşekkür ederim. Servisi çağırıp söyleyeyim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Rezistans a odaklanın. Bizde de çay kazani yapıyordu. 10 dk problemsiz çalışıyor sonra kaçak akımı attiriyordu.
Ölcümle anlaşılmıyor. Kılcal catlakliklar ısınmasıyla ayyuka çıkmakta. Ben diğer priz lere taktım atmadı diyince yazmak istememiştim.
Kolay gelsin
 
Arkadaşlar oncelikle hayirli bayramlar. Adama cok basit 1 test yaptirip tesisatin dogru calisip calismadigini gösterebilirsiniz. Bosu bosuna bilgi kirliligi yapiyorsunuz.
Arkadasim, oncelikle, evindeki ütü camasir makinasina taktigin prize takip calistir. Evin baska odasinda calisirken sorun yok ama banyodayken kacak akim atiyorsa o zaman tesisata bak. Atmiyorsa çamasir makinasindadir problem. Bu kadar basit!
Camasir makinasi icin ise camasir makinasinin kapaklarini acarak ozellikle rezistansin kablosunu bosa alarak saglam oldgunu bildigin bir olcu aleti ile toprakla arasini olc. Eger drenc degeru okursan ki bence okuyacaksin rezistansini internetten bul ve degistir. Veya servis degistirsin.

Sent from my LG-D693TR using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
 
Buhat lardaki ekleri gözden gecirin, anlatmanız a göre banyodaki prizler de karşılaştığı nız ı söylediniz bu da bölgesel bi yarı iletken var demektir. Iyi bayramlar

Sent from my SM-T230 using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst