Indramat servo motor tamiri

Jasmin34

Üye
Katılım
19 May 2016
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
46
Arkadaşlar merhaba , şuan fabrikamızda 3 adet çalışmayan servo motor var, bunların tamirini yaptırabileceğimiz güvenilir bir firma önerebilirmisiniz. Alanında uzman olduklarını idda eden Bir kaç yere gönderdik fakat sonuç alamadık, sizlerden ricam güvenilir firmalar önermeniz. Şimdiden teşekkür ederim
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Arkadaşım merhaba,

Bu konuyla alakalı dikkat etmenizi öneririm eğer bir çok firmadan verim alamadıysanız bundan sonra çok daha işlemler zorlaşır neden diye sorarsanız, tamir için giden her yerden ürün biraz daha zarar almış olabilir. Özellikle enkoder kısımlarında. Enkoderi sökme işlemleri kulağa kolay gelsede, çok uzmanlık gerektiren iştir. Bununla alakalı Yönmaksan Elektronik firmasına danışabilirsiniz.
 
Merhaba muzaffer bey, mesajınızı dikkate alıp Dün iletişime geçtik yönmaksan elektronikle kargoya verdim, yapabileceklerini söylediler, gelişmeleri sizinle paylaşıcam.
 
Tamam dilerim yardımcı olabilirler.
 
Merhaba muzaffer bey, yönlendirmeniz için tşkr ederim, yönmaksan elektronik sorunumuzu çözdu ,bugun servo motorlar fabrikamıza ulaştı.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,301
Mesajlar
916,547
Kullanıcılar
450,136
Son üye
ugur ta

Yeni konular

Geri
Üst