Yaskawa servo motor tamiri

mkemalozen

Üye
Katılım
13 Ocak 2010
Mesajlar
19
Puanları
1
Yaş
51
Slm arkadaşlar
Enjeksiyon makinalarına bağlı robotlarımız var üzerlerinde yaskawa marka frenli servo motor kullanılmış motor sargıları sağlam ama gerek fren balataları gerek encoder yüzünden problemli üç adet servo motorumuz bulunmakta tamir ve Bakım yaptırabileceğimiz firma arıyoruz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
acs elektronik diye bir firma var görürseniz faydalı olabilir.
 
www.pantek.com.tr bu firmaya bakın 6 eksenli robotların motorlarının tamirini yapıyorlar. Aynı zamanda elektronik bölümleri de var.
 
Tamir ettiremediğiniz servoların tamirine talibim bu işin teori ve pratiğine hakim durumdayım her tamir ediyorum diyene inanmayın her servoyu test etcek cıhaz yoktur cıhazla benzeştirerek karambole yapanlara inanmayın işi bilgi yapar makina değil tabiki makina olmadanda olmaz makina ve bilgi birleşince işe yarar en iyi makinayı hamalın eline verirsen hiç bir işe yaramaz
 
Servo motor ve sürücü konusunda marka model fark etmeden hizmetinizdeyiz. Kendi imalatımız olan test ve kalibrasyon cihazımızla, uygun fiyatlı çözümler sunuyoruz. Gerçekçi yaklaşım politikamız gereği sorunu görmeden fiyat vermiyoruz. İsteyen herkesi arge donanımımızı görebilmek için iş yerimize davet ederiz. Konusunda yetişmiş 1 elektronik mühendisi, 3 elektronik teknisyeni, 3 servo motor bakım uzmanı, 2 bobinaj teknisyeni kadromuz ile sorunlarınızın çözümüne talibiz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,539
Kullanıcılar
449,911
Son üye
byademir

Yeni konular

Geri
Üst