iki ayrık sargılı çift devirli motor

ntrlf

Üye
Katılım
7 Eki 2013
Mesajlar
25
Puanları
1
Arkadaşlar 5 tonluk bir tavan vincinde kedide,köprüde ve kancada çift devirli motorlar var.Panoda, kumanda ve güç devresi tek hıza göre yapılmış bu motorları yavaş hızda mı çalıştırsak daha iyi olur yüksek hızda mı bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim teşekkür ederim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Öncelıkle, taşınana/kaldırılan malzemenin ani hareketlerden zarar görmemesi kırılmaması için, yavaş devirlerde çalıştırlması yararlı olacakdır.İleride, istendiğinde panoyu çift devirli baglantıya göre yapabilirsiniz.
 
hocam devamlı yavaş devirde çalışması sargılara bir zarar vermez değil mi cevabınız için teşekkür ederim
 
çift devirli motorlar önce düşük sonra yüksek devirde çalıştırılır.
ve devamlı düşük devirde çalıştırılabilir. ama vinçlerde direk yüksek devirde çalıştırılmaz.
çünkü ilk çalıştırmada yüksek akım çeker ve ani harek yapar ayrıca durduğunda sert duruş yapar.
 
Forumda ve nette iki devirli motorlarin yavas ve hizli devirleri icin kontrol devresi mevcut,bu devreyi kurup ihtiyaca gore dusuk hizda ihtiyaca gore hizli devirde calistirabilirsiniz
 
Çift devirli motor sürekli yavaşta çalışsada bişey olmaz. Ama siz pano yaptırarak motoru iki devirdede kullansanız işleriniz için pratık olacaktır.
 
cıft devırlı motorlarda dusuk devırde daha cok performans alırsınız bır bobınajcı olarak baska soracagınız varsa cvb yazabılırım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,723
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Geri
Üst