Hvac Uygulamalari

bide ALC automatedlogic control (alarko kullanıyo )ye bakın derim ben görsellik ve program uygulamaları bakımından biçok firmayı geride bırakır. saha malzemesi bakımından simensin eline kimse su dökemez
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Bia otomasyonu kurulması gerekli yapılar hemen hemen hepsinde en fazla enerji soğutma grupları tarafından tüketilir. Bu nedenle özellikle soğutma gruplarının kontrol sistemi, üreticileri tarafından kurulmalıdır. Çünkü ne Siemens e Honeywell ne de diğerleri soğutma gruplarını, üreticileri kadar tanıyamazlar ve sadece belli kurallara göre bu cihazları çalıştırırlar. Oysa üreticileri hangi cihazın hangi şartlarda daha verimli çalıştığını bilir ve otomasyon sistemini buna göre kurar.
 
Sauter markasının sistemini kurulu bir sistem üzerinde inceleme fırsatı buldum sistem olarak güçlü bir sistem ama apogee sistemnin daha iyi olduğunu söylemek zorundayım ayrıca yeni çıkarttığı bir sürüm varmıdır bilmiyorum ama incelediğim sistemle aynı yıllarda kurulmuş bir apogee sisteminin grafileri ve kullanımı daha kolay yinede saha malzemesinin kalitesi konusunda söyleyecek hiç bir sözüm yok siemens ten aldığım daldırma tip sensör 1 hafta içinde bozuldu sauter marka sıcaklık sensörü 10 yıldır sorunsuz çalışıyor...

bence sauter gayet iyi bu konuda... önceden çalıştığım yerde sauter kullanıorduk. sistemi de onlar kurdu, servisleri de iyi.
 
johnson controls varken diğerlerine bakılmaz.ben johnson controls ürünlerini iyi tanıyorum kaliteli ve sağlamdır.
 
Heating Ventilating Air Conditioning

Bu, yabancıların işleri kelimelerin içerdiği anlama göre sınıflandırmasına göre yapılmış en iyi kısaltma örneklerinden biri.

Teker teker açıklamasını yapmak çok zaman alır ama eğer gerçek anlamda HVAC nedir diye soruyorsan aşağıdaki kitabı incelemen gerekir.

http://customer.honeywell.com/techlit/pdf/77-0000s/77-E1100.pdf
 
hvac sisteminde sauter çok iyi ama benmde fazla bilgim yok :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,286
Mesajlar
916,445
Kullanıcılar
450,117
Son üye
3ZİNED_

Yeni konular

Geri
Üst