Hangi Alarm Sistemini Tavsiye Edersiniz?

Merhaba;
Öncelikle belirmek isterimki ben sizin evinizi görmedim ve projelendirmedim.( öyle bir derdimde yok) ayrıca 4.kat derken en az 12 ila 15 mt. yükseklik ve mesafeyi başka giriş veya çıkış (yan balkon,karşı apartman,demir parmaklık,çok çukurda kalmış bina vs.) olmadığı düşüncesi ile form ortamında bilgilerimi paylaşmak istedim.(zaten amacımızda bu sanırım bilgi birikimlerimiz ve deneyimlerimizi formdaki arkadaşlara fikir verebilmek veya alabilmek.) Benim anlatmak istediğim evin içinde gereksiz kablolama ve ekipman satın almak durumunda kalmamamanız adına fikir verebilmekti.
Kolay gelsin.
 
evet zaten ev site içinde ve site iki binadan oluşuyor aralarındaki mesafe 4 arabanın rahatça park edebileceği bir mesafe(park çizgileri mevcut zaten) apartmanlar tam tepede kalıyor ve evin bir giriş kapısı birde arka balkonu var(yangın merdivenine açılıyor) benimde merak ettiğim bu koşullardaki bir eve ideal ve uygun fiyatlı bir alarm sistemi taktırabilmek ilk öncede bunun fiyatını öğrenebilmek.
 
Merhaba
anladığım kadarıyla siz net bir fiyat almak istiyorsunuz buradan öyle bir fiyat belirtmem doğru olmaz sanırım ama fikir verebilsin düşüncesi ile size daha önce bir fiyat örneklemesi yapmıştım ARMED,GÜVENLİ HAYAT vs bir sürü firma var ücretsiz keşif yaptırıp fiyat alabileceğiniz.
kolay gelsin
 
Altan bey, paradox evo48 serisi panele karbonmonoksit dedektörü bagladinizmi?
Hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz?
merhaba evo serisine bağlamadımn ancak ne farkeder tüm panellere bağlayabilirsiniz paardox veya jablatron un kBLOLULrını kullanabilirsiniz
saygılarımla
 
Altan bey geçen gün güvenli hayatın çağrı merkeziyle konuştum alarm sistemi kkiralama hizmetinden bahsettiler günlük sadece 1 tl başka hiçbir masrafınız yok dediler acaba bu konuda bir bilginiz varmı sonradan eksradan masraf çıkaracak bir durum olur mu?
 
Altan bey geçen gün güvenli hayatın çağrı merkeziyle konuştum alarm sistemi kkiralama hizmetinden bahsettiler günlük sadece 1 tl başka hiçbir masrafınız yok dediler acaba bu konuda bir bilginiz varmı sonradan eksradan masraf çıkaracak bir durum olur mu?

merhaba
hayır extra bir ücret ödemiyorsunuz ama sözleşmenizi ne kadar yapmak isorsanız onu konuşmanız belirlemeniz gerekir
saygılarımla
 
Merhaba,bence haberalma merkezi takipli bir güvenlik sistemi istiyorsanız,alarm sisteminizi montajını ve haberalma merkezi hizmetini aynı anda verebilen sağlam bir kuruluşa yaptırmalısınız,bende zamanında bu sektörde böyle bir firmada teknisyenlik yapmış biri olarak yorum yapıyorum,bu şirketler haberalma merkezi hizmetide verdikleri için,bağlı oldukları emniyet şube müdürlüğünce denetlenirler,firmanın tüm çalışanları denetlenir,teknisyenlere emniyet tarafından,bu işi yapabilir belgesi verilir,bu işi profesyonelce yapan firmaların sayısı çok az,firmaların bu işi hakkıyla yapabilmesi için birçok gerekliliği yerine getirmesi gerekiyor,siz olaya önce fiyat açısından yaklaşıyorsunuz ama mesele güvenlikse firmaları araştırıp fiyat konusunu en son seçenek yapmalısınız,piyasada ot gibi biten güvenlik firmalarına bakmayın,işin içinde olsanız bu işin ne kadar ehemmyetli bir iş olduğunu anlarsınız,mesela görüştüğünüz alarm şirketi yetkilisine bir sorun:montaj sonrası teknik hizmetiniz yeterlimi?sistemin bakımlarını yapacakmısınız?eğer alarm sistemim çalışmazsa,hasarımdan yada mağduriyetimden sorumulu olurmusunuz? bunlar çok önemli sorulardır :)
Haberalma merkezi konusuna gelince,verdikleri hizmete göre paket fiyatları değişir,ama bence en iyisi hizmetin içinde periyodik sistem bakımınında olmasıdır.
daha yazılabilecek birçok şey var.....
 
teşekkür ederim mesajınız gayet bilgilendirici olmuş reklam gibi olacak ama bana firma önerebilir misiniz? dediğiniz gibi para ikinci planda kalıyor bu gibi durumlarda... firma önerebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
 
kaliteli bir hırsız alarm devresi max ne kadara gelir acaba? mesela paradox?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Geri
Üst