Hangi Alarm Sistemini Tavsiye Edersiniz?

Paradox ve Teknim marka alarm tavsiye ederim.Kullanımı kolay ve sağlıklı üründür.

Paradox - Dsc gibi markaların yanında Teknim kıyas bile yapılamaz ...Bunu bütün alarmcılar bilirler.bu iki marka yok sa o zaman kullan derim ama..bu kadar piyasada kaliteli ürün var ken ..kesinlikle teknimi tavsiye etmem...Düşün bile demem..CROW da olur.Piyasada çok panel var...Pima,Elektroline. mesala Bosh,Premier,Veritas bunlarda kaliteli paneller...Biraz pahalıdır...dön dolaş yine Dsc paradox derim ben..Saygılarımla...Kolay gelsin
 
Son düzenleme:
20 senedir bu isin içindeyim.ben öncelikle dsc yi tavsiye ederim.ha piyasada bazen bulunmaz o zaman paradoxu kullanabilirsin.kullanıcı acısından hemen hepsi birbirine benzer ancak kalite ayrıntılarda gizlidir.neticede tofasda mercedes de goturur.ama herkez mercedesi tercih eder.ayrıca sevgili meslektaslarımızın buralarda fiyatlar vererek piyasanın içine etmesini dogru bulmuyorum.müsteri kendi alıp takacaksa türkiye distrübütörü belli verin adresini alıp taksın.tabi 50 sayfalık program kitapcıgının sadece 3 satırını kullananlar için mesele yok.mercedes alıpta gaz fren kullanmaktan baska hiçbir özelligini kullanmayanlarla aynı düzeyde olur.gercek manada güvenlik isteniyorsa cihazın hakkının verilmesi gerekir.bence piyasada cok güzel bu işi yapan firmalar var onlardan birine taktırın derim.yok illa ben takacam derseniz dsc türkiye distrübütörü yazın,adresi cıkar en ucuz ordan alırsınız.
ayrıca 4 kat için işi fazla abartmanında bir anlamı yok.kendnizi hırsızın yerine koyun ve ona göre takılacak dedektor sayısını belirleyin.gereginden fazla cihaz takmak faydadan cok zarar getirir.
 
dsc mi paradox muya kullanıcı acısından en basit karsılastırmada dsc de cıhazı cok zor bozarsın.sigortaları bile termik sigortadır ısındımı atar sogudumu düzelir.bence son kullanıcı için bu bile yeter.
 
önemli olan panelin markası degil taktırdıgınız firma yaptıgı işe sahip çıkmalı
 
Merhaba arkadaşlar ben mayıs ayında evlenecek biri olarak taşınacağım evi güvenlik altına almaya çalışıyorum. Bunun için de en iyi yöntemin alarm olduğunu öğrendim fakat hangi alarm sisteminin daha kullanışlı olduğuna karar veremedim. İnternette bir araştırma yaptım ve alarm sistemleri hakkında çok sayıda şikayet gördüm (bilhassa pronet) bana çok uçuk fiyatlı olmayan, taktırdıktan sonra kötü sürprizler yaratmayan ve rahatlıkla kullanabileceğim bir alarm sistemi önerebilir misiniz?
İnternetten araştırdıgın cok iyi olmuş yanlışa düşmezsin bütün sistemleri kıyaslarsın... size %100 türk malı olan ve 20 senedir güvenlik sektöründe olan desi alarmmı tavsiye ederim ... şikayet sitelerinde ismi bile geçmiyor neredeyse daha detaylı bilgi almak istersen web sitemizden veya telefon numaralarımızdan irtibata geçebilirsin.. Desi Alarm ve Güvenlik Kamera Sistemleri - DVR Cihazları - Kamera Ekipman- MGS
 
Alarm sistemi konusunda bir çok son kullanıcının aklına takılan soru hangi alarm sistemi markası? Evinize alarm sistemi kurulumu yaptırmak istiyorsanız marka dan daha önemli olan kurulumu yaptıracağınız firmadır. Alarm sistemlerinin bir çoğu birbirine benzer dünya geneli panellerden bahsediyorum (ge, dsc, paradox, bosch, crow gibi) bu ürünlerin hepsi kaliteli problemsiz panellerdir. Fakat en iyi paneli tecrübesiz birilerine kurdurursanız, alarm sisteminizden fazla birşey beklememeniz gerekir. Son kullanıcı olarak markadan fazla servis, garanti, tecrübe gibi kalemleri incelemenizi tavsiye ederim.
 
param israile kanadaya gitmesin, problemsiz olsun, kullanımı kolay olsun, bir sıkıntı olursa hizmet alabilelim derseniz öncelikle 3 yıl garantili teknim marka öneririm. diğerlerinin tüm özellikleri mevcut ve problemsiz. aynı sınıfta ama yerli olmasın isterseniz öncelikle caddx, sonrasında dsc ve paradox gelir bence.
 
Dsc,paradox,caddx,crow bu markalara ait ürünleri kullanabilirsin.ürün hakkında HERHANGİ BİR endişen olmasın.fakat montaj yapan kişi çok önemli bir faktör vezir de olabilirsin rezilde.
dsc nin 9045 isiminde kablosuz calısan ev tipi bir modeli mevcut ergonomik bir ürün ve power serisi ürünler gibi görünütü bozan bir paneli yok googledan aratıp modeline bakabilirsin ve zamanla istersen kapına pencere ilaver yapabileceğin bir ürün
alarm kontrol merkezi bağlantısı yaptırabilirsen senin açında çok iyi olur sistemin an ve an merkez'in takibinde ve kontrolunde olur tabiki burda tercih edeceğin merkezde çok önemli bazı merkezler var sabahtan aksama 1 kişiile bu işi çevirmeye çalışıyorlar ve rezil oluyorlar.
 
özelliklerine bak aşagı yukarı tüm alarm markalarının özellikleri aynı biraz sağlam bi panele sahip herhangi bi alarm alına bilir..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,033
Kullanıcılar
449,808
Son üye
Baharnev

Yeni konular

Geri
Üst