Fukuşima'da robot, 'buram buram yayılan' radyasyonu kaydetti

Küçümsenen %20 ilk yılında yapılmadı, gelişiyor günden güne rakam artıyor! (Bir daha bu nükleere mesaj yazmayacağım dedim neyse konuyu farklı ele alayım!)
Tamam üretmeyelim satın alalım bugüne dek hep yaptığımz gibi! Elin oğlu gemi yaptı, araba yaptı, uçak yaptı, uydu yaptı ... Dün nerdeydi bugün nerde ... BİZ??? Sonra neden biz yapmıyoruz bu milli şu milli (ama patentleri başka ülkenin ) demekle yetinelim!
 
Yapilmaya baslandi, akrabasinda polis olanlar iyi bilir hele birde ozel harekatci olan varsa onlara sormak lazim son gelismeleri.
 
nükleeri savunan arkadaşlar bulundukları ile köye kasabaya nükleer santral yapılması konusunda çalışma yapsınlar. sosyal platformdan başlık atsınlar , ben evimin yamacına santral istiyorum diye. perdemi araladıgımda santral bacasından çıkan zararsız ! dumanı solumak ciğerime çekmek istiyorum desinler. hep aynı düşünce modeli ! mülteci alalım ama benim şehrime değil, ohal olsun sokağa çıkma yasağı candır harikadır ama benim şehrimde değil. patlasın çatlasın lanetleriz ohh mis ama benim çocuğum ölmesin. şimdi biri çıkar derki sen santral üzerinden siyaset yapyorsun. ee canım kardeşim neyin üzerinden yapalım bu zıkkımı ? şehit üzerinden yapmayalım, cenazeler üzerinden yapmayalım, ekonomi üzerinden yapmayalım, enflasyon üzerinden yapmayalım, mezhep çatışmaları üzerinden yapmayalım,,,, ne üzerinden yapalım ? ben nükleere karşıyım kardeşim senin milli tohumun yok ne nükleeri !! , ilk veto edilen ve gül ün ilk kabul ettiği yasadır tohumculuk !! yer üstü zenginliğini kullanamayanlar yer altına inecek gün sayıyor... özel harekatcıya ne soracagız abicim ? elimizle yaktıgımız ateşi bitarafımızla söndüremiyoruz nasıl olacak bu işlermi diyeceğiz ? ( kimseyle tartışmıyorum kavga istemiyorum lütfen bu atmosferi yaşamayalım tekrar ) saygılar...
 
Nükleer santrali benim evimin dibine yapsınlar hiç bir mahsuru yok.
 
Nukluer santrali ermenistan sinirina yapmamiz lazim. neresi bize zulm etmis ise oraya yakin yapmamiz lazim.
 
Gerici korkak zihniyetlerle çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşılmaz. Sevdiğin saydığın inandığın kişinin amaçlarını ilkelerini hiçe sayıp ama ben seviyorum diye profil fotosu olarak koymakla olmuyor bu işler.

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir. (M.K.A)

Yani Atam diyorki benim fotomu yüzümü sevme fotomla beni savunma benim fikirlerimi duygularımı ilkelerimi hisset onları savun diyor. :D
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,773
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst