Eve verilen zarar

Oturduğum evin üst katına yaklaşık 6 ay kadar önce bir adam taşındı. Bu şahıs kendisini binaya avukat olarak tanıtmıştı ancak aslında güvenlik kamera sistemleri işi yapıyordu. Kendisini eşinden boşanmış olarak tanıtan bu kişi, yanında 12-13 yaşlarında erkek çocuğu ile yaşıyordu. Aynı dönemde alt katımda bulunan dükkâna ise asansör teknik işi yapan birileri taşındı. Olaylar bundan sonra gelişmeye başladı.

Evimin akla hayale gelmeyecek yerlerinde kesilme, delinme, eğrilme; parkelerde, duvarlarda, kapılarda ve pencerelerde çizilme, yanma gibi olağandışı hasarlar meydana gelmeye başladı. Başlarda ne olduğunu anlamadım; kullanıma bağlı olarak zamanla deforme olduğunu düşündüm. Ancak ilerleyen zaman içinde evimin demirbaşlarında ve kendi kullandığımız eşyalarda da hasarlar oluşmaya başladı.

Yaptığım tespitlere göre, bu işi yapan şahıs kulağa absürt gelecek ama görünmeden evin içine girerek bir nevi manyetik alan oluşturmak suretiyle bu hasarları meydana getiriyor. Bu durumu gözlemleyebilmek için ultraviyole ışık veren bir fener satın aldım. Şahıs, çocuğuyla birlikte kendi oturduğu dairenin tabanında bir şeyler ölçüp biçiyor. Ardından bizim kullandığımız şebeke suyu, altımdaki dükkânda bulunan kazan tarzı bir makinede işlem görüyor. Sonrasını anlamadığım şekilde, yukarıda bahsettiğim hasar oluşturucu mekanizma hazır hâle geliyor. Ayrıca sanki evin tamamı sanal gerçeklik benzeri bir sistemle izleniyor.

Tüm bu yaşananlarla birlikte son 1,5-2 aydır sol kulağımda sinyal tarzı bir uğuldama meydana geldi. Bu durum, kurdukları sistemin sinyal alıcı-verici ile çalıştığı ihtimalini akla getiriyor. Bu bahsettiğim durum ya da benzeri ile karşılaşan var mıdır? Bu şahıs, bu işi parayla yapan biri olabilir; zira maddi durumu da yerinde görünüyor. Konu önemli, bu nedenle çok kafa yordum ve şikâyette de bulundum. Ancak ispat noktasında zorlandığım için bir sonuç elde edemedim.

. Şimdi bunu yapan şahıs benim tespitlerime göre kulağa absürt gelecek ama görünmeden evin içine girerek bir nevi manyetik alan oluşturarak bu işi yapıyor. Sırf bunu görebilmek için ultraviyole ışık veren fener aldım.

Bir manyetik alan ı uv ışıkla nasıl tespit ediyorsunuz? İkisi bambaşka enerji çeşitleri.

Manyetik alan olduğunu düşündüğüm durum farklı , görünmeden yaptıklarını tespit etmem için uv fener deniyorum. Yani bu başka şekilde mümkün değil yapılması. Hatta bir malzeme bir yerden başka Bir yere de gidebiliyor. Bu yada buna benzer bir teknoloji var mı? Burada bu yada buna benzer bir durumla karşılaşan varsa bu şahıs bu işi muhtemelen oralarda da yapmıştır düşüncem. Yani bir yerde fikirler oluşursa en azından sistemin işleyişini anlamış olacağız. Buna benzer bir konu başlığını daha önce bu forumda bir kullanıcı açmıştı. O da tespit.edilemeyen bas sesi gibi bir sesin gelmesi. Zaten benim duyduğum sinyal sesi gibi sesi de sadece ben duyuyorum.

hayat insana aşırı yüklenirse bazen beyin saçmalar.
ki başı boş bırakıldığında da saçmaladığına dair bi çok örnek var çevremde.
ilk önce bi tıp doktoruna görünmenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Geri