veli dayı
Üye
Cümleten s.a akşam akşam asabım çok bozuldu oturduğumuz bina en az 50 senelik yönetici olacak adam binaya topraklama hattı ve girişte panoda ki buşonlu sigortanın değişmesi gerektiğini söyledi daire başı 800 TL para istiyor 10 daire var ayrıca parayı nakit istiyor taksit v.s yoktur. babam kabul etti ama ben olsam kesinlikle kabul etmem bir kere bina eski bu binanın kentsel dönüşüme girmesi lazım topraklama hattı ney 2.si bugüne kadar bu şekilde yaşamışlar bundan sonra ne oldu da topraklama gerekti ???
bu işin yapan ustalar dan iş hakkında bilgi almak istiyorum meblağ bana fazla geldi sizce nasıl ?
birde ev alacak yada kirada oturacak arkadaşlara birşey söylemek istiyorum siz siz olun kesinlikle eski ev almayın en az 5 senelik bina bakmaya çalışın çünkü eski evin derdi sıkıntısı hiç bitmiyor ya damı akar ya çatısı değişir ya bacası birşey olur derdi bitmez.
akşam akşam çok fena canım sıkıldı kimse parayı kolay kazanmıyor..
bu işin yapan ustalar dan iş hakkında bilgi almak istiyorum meblağ bana fazla geldi sizce nasıl ?
birde ev alacak yada kirada oturacak arkadaşlara birşey söylemek istiyorum siz siz olun kesinlikle eski ev almayın en az 5 senelik bina bakmaya çalışın çünkü eski evin derdi sıkıntısı hiç bitmiyor ya damı akar ya çatısı değişir ya bacası birşey olur derdi bitmez.
akşam akşam çok fena canım sıkıldı kimse parayı kolay kazanmıyor..