Ericsson Md110 Santral Programi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sokullu

Üye
Katılım
6 Eyl 2009
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
36
Arkadaslar herkese iyi gunler elimde md 110 war ve bunu programlamam icin programina ihtiyacım war acaba elınde olan arkadaslar bana yardım edebılırlermı?
 
benimde md 110 hakkında her bilgiye sahip olmam gerekiyor yeni geçtim santrale ve hiçbirşey bilmiyorum krone çıkışında hat varsa ancak öyle müdahale edebiliyorum bina telefonlarına bana yardımcı olacak bir arkadaş olursa çok memnun olurum minnettar kalırım [email protected] e mail adresim
 
Arkadaşlar bu MD110 sistemine Winfiol ile nasıl bağlanıyoruz.Aşağıda bu programın ekran görüntüsü var bağlantı için hangi komutları veya hangi yapılandırmaları yapmam gerekli, bu konuda bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.




Bu program anladığım kadarı hyper terminal veya procomm gibi bir program ama bağlantıyı nasıl yapacağımı bilmiyorum.
 
arkadaslar bende santrale yeni geçtim ve programın kendisine ihtiyacım var ama bulamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim . tabi birde arkadasların belirttiği gibi döküman lazım
 
Merhaba arkadaşlar. Benim de sorunum ramazan bayram arkadaşımınki ile aynı, benimde md 110 hakkında her bilgiye sahip olmam gerekiyor ve hiçbirşey bilmiyorum krone çıkışında hat varsa ancak öyle müdahale edebiliyorum bina telefonlarına bana yardımcı olacak bir arkadaş olursa çok memnun olurum minnettar kalırım [email protected] e mail adresim.
 
winfiol programını normal programlar gibi kullanamazsınız.ms dos benzeri kod yazarak sistemi düzenlersiniz.örneğin santrale ilk bağlanırken sssssssss gönderirsiniz ıd ve pass için vs. eğitim almadan zor biraz arkadaşlar. gerekli dökümanı ise alex diye bir yazılımdan sağlarsınız.kolay gelsin.
 
wnfıol programı fıol programının yenı versıyonu.bılgısayarın com portlarından bırıyle santralın ıpu kartına bağlantı yapılıyor bc-12 versıyonunda nıu kartı.fıolu kurduktan sonra yapılıandırmasında comunu secıyorsun ve hızını 9600 yapıyorsunuz.eger bagantınızda sorun yoksa buyuk ssssss gonderıyorsunuz.sonrada pasword soruyor yetkı kategorınıze gore paswordunuzu gırıyorsunuz.sonada ıstedıgınız işlemleri komutlarla yapıyorsunuz.daha fazla sorusu olan arkadaslara yardımcı olabılırım.
 
arkadaşlar md110 santralına yeni geçtim acilen komutlar vr santral hakkında döküma ihtiyacım var gönderirseniz sevinirim

bilgi paylaştıkça güzeldir

[email protected]
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,292
Mesajlar
916,503
Kullanıcılar
450,127
Son üye
furkan680

Yeni konular

Geri
Üst