Eplan 8 Problem

s7_300

Üye
Katılım
12 Eki 2006
Mesajlar
40
Puanları
1
Yaş
42
Merhaba Arkadaşlar...

Eplan 8 kullanıyordum şimdiye kadar bir sıkıntım olmamıştı.Ama bugün ne oldu bilmiyorum elemanların referansları görünmez oldu.

Mesela L1 hattı diğer sayfadaki L1 hattına gidiyor.Şu satırda şu sütuna gidiyor diye yazıyordu.Ama şimdi o referanslar gösterilmiyor nedeni nedir sizce?
 
Slm ateti hazırlarken brove syfasından sayfa düzeninden numaraları kontrol et
 
ya arkadaşlar benimde bir problemim var sembolleri kobyaladığımda açıklamalarının başına -(eksi) işareti geliyor bunu giderebilirmiyim
 
arkadaşlar bana p8 için telemecanique kütüphane lazım yardımcı olabilirmisiniz
 
arkadaşlar banada eplan p8 programı lazım nereden indirebilirim. kolay gelsin
 
1. refere etmeme sorununu plot frame değiştirerek giderebilirsin.
2. başına gelen eksi işareti gelmemesi için ayar yapılamaz çünkü eplan malzemeyi başındaki - ile tanıyor . =PANEL1+MCC1-F1 gibi. yalnız sembolu yerleştirdikten sonra silsende sorun olmuyor.
3. eplan p8 kontrol kalemi sitesinde download eplan p8 derseniz bulabilirsiniz. veya direk google dan da denilebilir. bir kaç sitede var.
 
Herkese merhaba,
Benimde Eplan P8 ile ilgili bir problemim var. Ekranın en üstünde bulunan Menu Bar (project, edit, view.. yazılarının olduğu kısım) birdenbire görünmez oldu. Toolbar customize bölümünden denedim ancak geri gelmiyor. Programı silip yeniden yüklememe gerek kalmadan bu sorun nasıl çözülebilir?
Şimdiden teşekkür ederim..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,351
Mesajlar
916,925
Kullanıcılar
450,205
Son üye
ahmtmtlu

Yeni konular

Geri
Üst