En iyi reaktif röle

entes RG-12 kullanıyoruz sorun çıkardığını görmedim maddi olarak da uygun olduğunu düşünüyorum.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
sisteminde dengeli yüklerin mevcut ise prophiden şaşma derim ben..çünkü çalışma akımı 10 mA hassasiyeti cok iyi..
 
arkadaşlar, özür dileyerek "dengeli yük" olgusunu kabul etmiyorum.hiçbir işletmeye siz monofaze cihaz kullanamasınız yada aydınlatmalarınız herzaman 3 e bölünebilir olacak diyemeyeceğimize göre sistem neyi gerektiriyorsa onu kullanmalıyız .Bence zorlamalarla kendimizi strese sokmaktan öte gidemeyiz.Dolayısıyla monofaze-trifaze kondansatör uygulamasını mutlaka yapmalıyız.R.G.K.R. olarak marka belirtmek istemiyorum hem yanlış anlaşılmaktan korktuğum için hemde fazlaca farkları olmadığı için.zira mantıksal tasarımları aynı.Saygılarımla.
 
Abb röle bence. Ama onun 3 akım trafolusu varmı bilmiyorum. Eğer çikmişsa hassas ölçüm yapıyor. Gerisi teferruat.
 
entes her yönden çok iyi sorunsuz çalışıyor.fabrikalarımızda toplamda 20 küsür var ve sorun çıkardığını görmedim 13 senedir.maddi yöndende çok uygun
 
Reaktif güç kontrol rölesi olarak yerli ürünlerin tamamına yakını başarılıdır. İthal ürün reaktif güç kontrol rölesi 3 fazlı sadece ABB'de var, o da daha yeni bu yıl piyasaya sürdü. Fiyat performans bakımından reaktif röle yaklaşımında bulunursanız, yerli ürünler tercih sebebidir.
 
yerli üretim RGKR'leri olarak gerçekten entes güzel.ben çalıştığım işletmelerde siemens,merlingerin, entesde sanırım möeller'de takdım(moeellerde tam emin değilim)prophi ile entes arasında baya bir fiyat farkı var ve performans olarak biir fark göremedim.bütün bunları entes ile mukayese için aldım ve işletmelerde taktım.Evet katılıyorum yerli üretim en azından entes rgkr'ler pahalı ithal röleler karşısında gayet başarılıdırlar
 
ben guruparge nin rölesini kullanıyorum ve bence çoook iyi ve 45 50adet taktı dengesiz yüktede kullandım çok güzel tavsiye ederim ve not yerli üretim
 
Şu an bana göre yerli imalatın %40 si entesin prensibinden %40 da grup arge prensibinden geri kalan Gepa elektropan gibi firmaların kendilerine özgü bir stilleri var.
 
http://www.klemsan.com.tr/download/urunpdf/REMO_Q_Kullanma_Kilavuzu_tr_03.05.11.pdf
benimde nacizane önerim klemsandır teknik servisleri çok güleryüzlü ve alakalı kişilerden oluşuyor.
Birde şunu belirtmeden geçemeyeceğim marka ne olursa olsun hepsinin çalışma mantığı aynı olduğu için şu iyidir bu kötüdür demek biraz acımasızca olur kanatindeyim eger biz sistemimizi iyi bilip yüklerimizi mümkün olduğu kadar dengeli yükleyip birde kontrolünü düzenli yaparsak bütün röleler iyidir. Yani panomuzda şişmiş kondansatör yapışmış kontaktör yanlış tanımlanmış (ögretilmiş)kondansatör olmadığı sürece rölemiz sorunsuz bir şekilde yıllarca çalışır.(Bu arada ögretme işini manuel değilde otomatik yaparsak daha iyi olur kanatindeyim)
Biz öncelikle kompanzasyonun ne amaçla yapıldığını nasıl yapıldığını tüm detaylarıyla bilirsek gerisi teferruat kalır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,766
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst