EMKO EPC-3

YUKSEL14

Üye
Katılım
30 Ocak 2007
Mesajlar
18
Puanları
1
Yaş
39
tüm forum sakinlerine iyi akşamlar,
yeni yapmakta olduğumuz tavuk çiftliğimizin ısıtma-soğutma-aydınlatma gibi bir çok sistemi tek cihazda toplamak istedim araştırmalarım sonucu emko epc-3 ü buldum yanlız bu cihazla alakalı daha geniş bilgiye ihtiyacım var . mesela fiyatı-kullanılabilirliği-verimliliği gibi.
bu cihazı kullanan veya montajını hatta satışını yapan tüm arkadaşlardan yardım bekliyorum.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
arkadaşım emko değilde dixellinde böyle bi cihazı var ısıtma,soğutma,nem,ışık modeli tam oolarak aklımda değil ama istersen öğrenebilirim
 
tavuk çiftliği ile ilgili hiç iş yapmadım ama farklı mahallerde hassas sıcaklık, nem vs. uygulamam çok fazla. sabit programlı cihazlar yerine, programlanabilen cihazlarla istediğin gibi ilaveleri ekleyerek kendi düşündüğün şekilde bir sistem kurmak istersen yardımcı olurum.
 
EPC-3B.TR Cihazı kümes içerisinden 4 bölge Pt-100 ile okuduğu sıcaklık bilgisine göre fanları ve buffle kepenklerini orantılı bir şekilde açıp kapatır. Nem ve Ters basınç (Negatif basınç) ile havalandırmayı düzeltiyor. Birde cihazın en can alıcı özelliği hayvanın 1.günden itibaren tüm yaşam eğrisini tanımlıyorsunuz (Isı,Nem,Basınç...vs.) bu değerlere göre çıkım gününe kadar ayar yapmıyorsunuz. Cihazda bulunan haberleşme portlarından Scada ve gsm üzerinden veri kaydı ve acil ikazları alabiliyorsunuz.
 

Ekli dosyalar

  • TUR EPC_X 02 V03 07_13.pdf
    1.8 MB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,324
Mesajlar
916,714
Kullanıcılar
450,162
Son üye
SoftwareMan

Yeni konular

Geri
Üst