elmo marka çift devirli motor sarımı

Dr_MaNYaK

Üye
Katılım
12 Eki 2008
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar elmo marka 0.75/0.13 KW 2850/290d/dk çift devirli motorun bağlantısı ve şeması hakkında bilgisi olan varmı motorun oyuk sayısı 54 bobin sayısı 54 ama bobinlerin biri ikili biri tekli mi bilemiyorum kararsız kaldım hatve sayısı 1-4 bundan eminim düşük devirin gerekli bilgileri bunlar yüksek devir zaten bildiğimiz bağlantı o kolay yardım ederseniz sevinirim bobinler üst üste biniyo yani spir sayısı 76 iken bir oyuğa 152 spir giriyor yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
arkadaşlar yokmu bu soruma bi cevap yazacak ya
 
ya ben bir zamanlar arçelik marka (toç 11) diye bir motor sarardım bu anlattgıın ona benziyor şimdi o işi yapmıyorum.zaten motorda sarılmıyordur.çok eski bir çamaşır makınesi idi(ilk çıkan otomatık makıneler).ama en yakın zamanda onun degerlerını alıp yollarım..saygılar..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,215
Mesajlar
915,867
Kullanıcılar
449,996
Son üye
Serhan10

Yeni konular

Geri
Üst