Elektrik mühendisliği Çift Anadal

gelecekte hangi sektmrde çalışmak istediğine bağlı. özel sektör düşünüyorsan elektrik mühendisi pozisyonuna alacakları bir kişi için ayrıca inşaat müh okuması tercih sebebidir. fakat kimse sana 2 müh bitirdin diye pozisyonun gerektirdiğinden fazla para vermez. devlet düşünüyorsan 2 ünvanın olacağından daha kolay atanırsın.
 
Ben yardımcı olabilirim sorularına ama bir karışıklık var açıklamanda. Başta çift anadal yazmışsın konu içerisinde yandal demişsin.
 
Ben yardımcı olabilirim sorularına ama bir karışıklık var açıklamanda. Başta çift anadal yazmışsın konu içerisinde yandal demişsin.



yandalı yanlışlıkla yazmışımdır.çift anadal yapmak istiyorum.
 
arkadaş ben eem i okumakta zorlanıyorum eğer kendine güveniyosan gerçekten yapabilirim diyosan zararı olmaz fazla bilginin ama bence alanında uzmanlaşman da iyi olabilir
 
inşaat,şantiye sektörüne yönelmek ilerde kendi büromu açmak istiyorum. zaten bu yüzden çabalıyorum ama bilmiyorum başvurular bu cuma son.istanbula gitmem gerekiyor kayseriden.

eğer gerçekten kafanıza böyle bir şey koymuşsanız çift anadal yapın derim
 
elektriğin yanında bi makina yan dalı üstüne tanımam :)
 
elektrik+makina. Tam jeneratörcü olursun başka bir şey olmaz :D
 
çift anadalım kabul olundu.yardım edip bilgilerini aktaran herkese teşekkür ederim.inşaat mühendisliği+ elektrik mühendisliği okuyup inşaat sektöründe kendimi tamamen geliştirmek parça parça da olsa iş toplayıp ardından kendi büromu açmak için çaba sarfedeceğim. inşallah bundan 10 sene sonra yaptığıma pişman olmam :(
 
Elohab veya bilgisayar üzerinden çap yaparsan daha faydalı olur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst