Dubleks dairelerde telefon hattı bağlantısı nasıl yapılmalıdır

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar,hepinize iyi geceler.Sorun çözülürse nasıl bir yol izlediğimi buradan yazarım tekrar.Görüşmek üzere.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
tek giriş-cift cikis telefon jacklari var.. genelde elektronik parça satan yerlerde bulabilirsin.
 
ozaman kablo degısecek ve muhtemelen ek yerınden kopacak ve susta ıle gecmeyecek . sıva ustu yada pencereden kablonun yenısını cekeceksınız kısın donacak yazın catlayacak. oksıtlenecek kararacak guzelım sarı bakırları . hayırlısı
 
ozaman kablo degısecek ve muhtemelen ek yerınden kopacak ve susta ıle gecmeyecek . sıva ustu yada pencereden kablonun yenısını cekeceksınız kısın donacak yazın catlayacak. oksıtlenecek kararacak guzelım sarı bakırları . hayırlısı
Naaptın be hoca,Hollywood senaristleriyle mi yarışıyon :)
 
Arkadaşlar neler yazıyorsunuz anlamış deyilim; telefon hattı bina girişinden daire içine kadar direk gelir zaten cat 6 ile veya iki üç çift telefon kablosu ile.Daire içerisinden telefon prizlerine dağıtım yapılır.Prizde akım var ise kopma olması ve kendiliğinden gelmesi pek mümkün olmaz zaten. İnternet sözleşmesi yaparken 8 gb sözleşme yaparlar sonrada kullanırken 2-3 gb anca kullanılır oda bir harfe dokununca donup kalır.
Arkadaş sen önce evdeki neti bir ölçtür kaç gb var? Aynı sorunu bende yaşadım dış hatlardaki eklerden kaynaklandığını öğrendim. ptt hattı komple değiştirince 9 gb. de geçti. Daire içine gelen kabloları direk birbirine bağladım olayı kısa yoldan kapattım. Senin bina kaçkatlı ki alt daireden yukarı verilmeside normal deyil zaten.
arkadaşım asıl sen ne diyorsun:)
birincisi o gb değildir. saniyede 29 mb üstü indirme hızı türkiyede yok zaten. sen mbit\s den bahsetmiyorsundur?
ayrıca ne 8 i? 8 mi kaldı? en düşük ttnet tarifesi 16 mbits den başlıyor. sen uyduruk vodafone kullanıyorsan bilemem:)
ayrıca 2 mbits çok da iyi bir hız. ben 1.2 mbit/s ile 4 saatte 7 gb civarı dopsya indirdim. daha ne hızından bahsediyorsun;?
ki arkadaşın sorunu telefon bağlı iken internete girememe.
ha bir de iki kat arasında telefon takılacaksa spliter değil çoklayıcı takılır. birisi modem-phone çıkıştır birisi phone-phone ya da modem-modem çıkışlıdır.
yani merak etme ne yazdığımızı biliyoruz.
valla sıkılıyorum şu tarzınızdan. insanı bilmez yerine koyup kendiniz yarım yamalak yazıyorsunuz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,754
Kullanıcılar
449,974
Son üye
umitseyhan

Yeni konular

Geri
Üst