DRAGER PSS BG 4 Kapalı Devre Solunum Cihazı

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,207
Puanları
3,256
Konum
BURSA
Drager PSS BG 4 kapalı devre solunum cihazı,zehirli atmosferlerin olduğu spesifik ensüstriyel uygulamalarla birlikte,özellikle madencileri ve itfaiyeciler için tünel yangınları,yer altında meydana gelen kazalar gibi uzun süren kurtarma operasyonlarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır.Kullanıcısına 4 saat süreyle ortam havasından bağımsız,solunabilir hava sağlar.

Üst düzey kullanım rahatlığı,ergonomik biçimde tasarlanmış taşıyıcı çerçeve,hafiflik ve geliştirilmiş kemer sistemi,daha az fiziksel güçle daha fazla hareket serbestisi sağlar.Kullanıcının daha rahat hareket etmesini sağlamak amacıylasoğutucu üniteye ilave buz doldurulabilir.

Drager PSS BG 4 hızlı ve kolay biçimde giyilip çıkartılabilir.Cihaz EN145,prEN 137 ve PSA89/686/EEC onaylıdır.EN 50020 Eax ICC T4 ve Eex.ia I'ya göre tam güvenli olduğu onaylanmıştır.Cihazın değişik ülkelerden alınmış madencilik onay belgeleri de ayrıca bulunmaktadır.


Drager PSS BG 4,ayni zamanda sonteknoloji ürünü elektronik görüntüleme ve ikaz özelliklerine sahip olan ve bütün Drager PSS basınçlı hava solunum cihazlarında opsiyonel olarak bulunan Bodyguard II özelliğine de sahiptir.DragerMan Bodyguaerd II elektronik sinyal ve uyrı ünitesi,kullanım esnasında hayati bilgileri göndererek ya da üzerinde kaydederek kullanıcı güvenliğini artırır.


DragerMan bodyguard II,"Merlin" Uzaktan İzleme Sistemine bağlanarak olay yerinin dışında bulunan personelin olaya müdahele eden kullanıcının durumu hakkında,anında bilgi sahibi olmasını ve acil durumlarda hemen harekete geçmesini sağlar.

Alıntıdır.Asıl Kaynak:Mühendis ve Makina Dergisi,Ağustos 2011 sayı:619 ISSN 1300-3402/Yeni ürünler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,307
Mesajlar
916,566
Kullanıcılar
450,145
Son üye
sukruseker

Yeni konular

Geri
Üst