discovery channel izleme

slymn58

Üye
Katılım
8 Eki 2010
Mesajlar
421
Puanları
1
Yaş
32
Arkadaşlar bu forumdaki çoğu arkadaş teknik işlere meraklıdır. Bu merakdan dolayı discovery channel gibi kanalları izlemenin yolları nelerdir. Nette tam bilgi bulamadım.
Teşekkürler
 
Benim bildiğim kaynaklar aşağıdadır:

1.Telekom'un kablolu tv aboneliği.

2.D-smart veya başka markalarda bu kanalı içine alabilen ve dekoder(Smart card'lı girişi olan) alıcılı satalite receiever(Uydu alıcı)'lara abone olmak.Bunların çanakları belki biraz daha farklı olabilir,tam olarak bu konuyu(Kullanmadığım için) bilmiyorum.

Evdeki normal çaplı çanaklar belki sinyali zayıf alabilir.Alsalar bile,açılması için bu şifreyi içinde barındıran bir smart card araştırıp bulmanız gereklidir.Zaten telekom, dev 20-30 adet çanak grubuyla aldığı uydu sinyallerini, dekoderden geçirip hepsini bir kablo üzerinden uhf-vhf bantlarından, kablo tv abonelerine belli bir abonelik ücreti karşılığında ulaştırmaktadır.Taşınmadan evvelki apt.ımda bu alt yapı kurulu idi.Sıfırdan bu sistemi yapılandırmak(telekomdan talep edip dilekçe vermek)biraz pahalıya geliyor.(Döviz üzerinden ilk açma-kurma bedeli alınıyor ne yazık ki.)

Ama apt.nınızda, daha önceden açılmış,kurulumu yapılmış alt yapılı mevcut bir sistem varsa, uygun bir abonelikle kablo tv'ye ve "Discovery Channel"' a kolayca erişebilmeniz mümkün olacaktır.
 
Siz sadece Discovery Channel'ı mı izlemek istiyorsunuz? Yoksa diğer belgesel kanalları da olur mu?
 
ben bu siteden belgeselleri indiriyorum öyle izliyorum.
Belgeseller
DISCOVERY CHANNEL

Sadece discovery değil diğer kanallardanda video var. İnternette aratılırsa başka videolarda bulunabilir.
 
Kablo tv ve teledünya da kaldırılmıştır.
 
internet üzerinden discovery chanal seyretmek mümkünmü.
 
internette herşey mümkün biraz araştırırsan her şeyi bulursun...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,249
Mesajlar
916,176
Kullanıcılar
450,060
Son üye
ali karaöz

Yeni konular

Geri
Üst