Dimmer devresi hakkında?

Halao devreyi yapmakta mı ısrarcısın, standart değer değildir o yüzden bulman zor 2M2 standarttır, kaba ayar yapar 500 lük de ince ayar. 37. mesajdakini yapacaktın hani?
 
Hocam 37. mesajda çizdiğim devreyi dedim o mesajdaki resimleri değerleri göstermek açısından yükledim. Sonuçta devrelerin ikisi de aynı anladığım kadarıyla sadece birinde trimpot var. Çizdiğim devreyi bastım birtek trimpot bulmak kaldı.
 
İyi de onda 2m pot veya trim yok, o soru neydi ... bulamadım ..?
 
Hocam 35. mesajımda verdiğim resimlerdeki devreyi yapıcam 2. resimdeki RP1 yazan trimpot 2M değil mi?
 
EEüü kem küm, :) soru neydi??
Çindistandan istedim bi ta ne, isterseniz gelince fotoğrafları atayım,
meret bu
Bu fiyata 1 tane niye ki, bolca iste tuz biber olarak kullan bayramlarda el öpenlerine ver, hasta ziyaretinde ... :) Saygılar. Arkadaş malzeme almış ziyan etmesin kullansın dedim yoksa piyasada 10-15 liralık dimmer var, bir de daha 35. ile 37. mesajda gidip geliyor ...
 
Bana senede 1 bilemedin 2 tane lazım oluyor, resimleri paylaşayım demem, el alışanlığı, ödev vs. içinse yardımı olur niyetineydi. Hadiye kısmına katılıyorum, kalkıp karaköye malzeme almaya gitsem, dolmuş parası daha pahalı :) :)
 
Hocam piyasadaki 10-15 liralık dimmerler benim işimi görürmü bilmiyorum bildiğiniz gibi ben bunu bga cihazında kullanıcam. 1500-2000W civarı ısıtıcılar için kullanılacak belki ısıtıcıların güçleri yetmeyecek ekleme yapıcam 3000W olacak. Maliyeti 10tl falan hem BTA-41 ile daha güçlü olur. Düzgün çalışırsa bence aliexpress ten almaktan daha mantıklı hem bildiğim kadarıyla yurtdışı siparişlerde aynı üründen 3 adetten fazlası ticariye girip gümrüğe takılıyor. Tabi bunlar benim düşüncelerim siz bu işlerde benden çok daha bilgili olduğunuz için siz ne derseniz o :)
 
Valla onu gümrük memuruna anlatabilirseniz iyi memurun insafına kalmış. İster onu 1 düzine diye geçirir ister 12 tane diye ticari sayar. Burda bi tanıdığın tek pakette 5 li satılan led ampulunun ticari diye gümrüğe takıldığını biliyorum. Herkesin kendi bileceği iş tabi isteyen yurtdışından sipariş verir isteyen benim gibi boş vakitlerinde bi uğraş için kendi yapar :)
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst