CNC Freze Yapmak İsteyen Varmı?

Sayın byyns sana teesüf ederim.ben sana yayıncının forumdan geri çektiği pcb şemasını buldum senin mail adresine yolladım.,
forumda kıvranıp duruyordun şema şema diye.
Arkadaş burada malzeme temin edemiyorum diye yazmış ,ben yardımcı olmak için istediğin malzemeleri alır yollarım dedim.
Bu forumda ararsan en çok şemaları ben paylaştım.linkine kadar verdim.sürücü devrelerinden yaptım bir çok arkadaşın işini gördü. Uğraşmak istemeyenler için bir kaç tanesini de bazı satış linklerine koydum .Bu seni rahatsızmı etti.?
 
evet forumda o kadar yere mesaj yazdım mailimi bıraktım ama sadece yabancı sitelerin linkleri verildi mailime kimse şemaları yollamadı
Foruma üye oldugum maile yolladıysanız mailimin şifresini kaybettigim için bakamıyorum
bende 2-3 ay boyunca kimse yardım etmedigi için sinirden bu mesajı yazdım özür dilerim
 
turgut94 yalovadan gelirken bursa sanayisine uğradım istediğim malzemeyi buldum istediğimde bana kargo edecekler. ilgin için teşekkür ederim.
 
Benim şöyle bir sorunum var.Bilgisayarı ilk açtığımda spindl motoru çalışmaya başlıyor.Taki mach3 programını açana kadar.
Bunu önlemenin bir yolu varmı acaba.
 
aynı şey bendede oluyor , önce mach 3'ü açmak lazım veya motrun sivicinden kapayacaksın
 
turgut94 ticaretmi yapıyosun , paylaşım mı her ne yapıyosan iyi yapıyorsun.. sen bakma onlara.. çalışmalara devam.. takipteyiz... selamlar..
 
motoru sivicinden kapaman yeterli olacaktır kanımca
 
Merhaba, yanılmıyorsam bir öğrenci grubu yaptıkları cnc ile ilgili tüm detayları internette paylaşmışlardı. Dikkatli ararsan bulabilirsin.
 
50x50 cnc yapmak isteyenlere Bu modelin parçalarını kit halinde yollayabilirim.isteyene montajlı olarakda yollayabilirim. Resimdeki model 12mm lik tij le yapılmıştır ,istenirse 16/5 hatveli vidalı mille de yapılabilir.Üst tablası tercihe göre mdfsunta,fiber veya aluminyumdan yapılabilir.

turgut94 , kit halinde malzemelerle ilgileniyorum. Elektronikçi olmama rağmen yeterince vakit ayıramayınca kit halinde almaya karar verdim. Özelden mesaj ben gönderemiyorum. En azından siz irtibat bilgisini özelden gönderirseniz sizinle irtibat kurmak istiyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,331
Mesajlar
916,754
Kullanıcılar
450,174
Son üye
zemred

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst