cami halı altı ısıtma sistemleri hakkında

Bak bi düşüncede harket dedektörü olabilir.Perde tipi dedektörler var 25 milyon civarında ama daha iyisi kızıl ötesi sensör her saf başına tak bi tane ama pahalı elektrik tasarufu ile 1-2 yılda çıkarır parasını.Hem insanlar gelmeden ısıtmana gerek yok çünkü hemen ısınır yerden ıstmalar.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Cami halıları'nında rolü çok yüksek bu projelerde öncelikle bu ısıtma için fırça gibi halılar oluyor onları kullanırsanız çok zor ısınacağı kanısındayım. Ayrıca bu tip bir sistemi yaptığınızda akşamları mevlitler okutuluyor. Bunlar için önceden yakıp kapatmak zor olucaktır. Düşünmenizi öneririm. :)
 
bu sistem hazırda var araştırırsan bulabilirsin
 
entes dtr-25 cihazında namaz saatleri mevcut. bulunduğun coğrafi konumu giriyorsun ve sabah öğle vs vs saatleri cihaz yaz-kış saati uygulaması dahil problemsiz yıllarca kullanıyorsun. iki adet yardımcı röleside var tam senin projene göre...
 
Merhaba
cami halı altı ısıtma sistemiyle alakalı bir çalışmam henüz bitti
kısaca özellikleri namaz vakitlerini takip eder bilgisayar internet gibi extra şeyler istemez beş vaktin ayrı ayrı programı vardır namaz öncesi ve namaz sonrası cuma gününe ait özel ayar vardır manuel çalıştırılabilinir.Cuma akşamları minare şerife lambalarını yakan role çıkışı vardır vb.
 
valla bu sistemi yaptıran cami yrtkililerini tebrik ediyorum .namazlardan sonra hep para toplarlar yardım için ama cami hep aynı değişen yok böyle bir proje ile gelseler iyi bir yardım yaparım bari paranın nereye gittiğini bilirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,887
Kullanıcılar
450,000
Son üye
ozproje46

Yeni konular

Geri
Üst