bms sistemleri

taless

Üye
Katılım
8 Ağu 2008
Mesajlar
22
Puanları
1
Yaş
39
merhabalar.
yaptığımız bir villada soğutma ve sıcaklık için lg nin otomasyon sistemini kullandık.kapı güvenlik gibi şeyler içinde taşeron firmamız philipsin otomasyon sistemini kullandı.işveren tek bir yerden kontrol istediği için bu iki sistemi birleştirmek zorunda kaldık.fakat şöyle bir sorun ortaya çıktı.soğutma ve sıcaklık otomasyon sisteminin değerlerini philips otomasyon sisteminin arayüz programında görüntüleyemiyoruz.ne gibi bir işlem yapmamız gerekiyor.lg hiçbir işleme gerek kalmadan görmeniz gerekir diyor ama göremedik.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.İyi çalışmalar.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
yaptıgın binanın HVAC ile kapı güvenlik sistemlerini neden haberleştirmek istiyorsun anlıyamadım kardeşim?:)
 
Haberleştirmede kullandığın bir iletişim protokolümü var, Yoksa Anolog input üzerindenmi verileri gönderiyorsun? bunları söylerseb yardımcı olabiliriz..
 
philipsin hangi otomasyon sistemini kullandınız (pronto mu) pm den daha detaylı bilgi verirseniz size çözmede yardımcı olabilirim...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,755
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst