bilgisayarın b16 sigortayı attırması ve c16 sigorta hakkında yardım

bence legrand sigaortalar piyasa malı sigortalardan bile daha kötü.
 
slm
sigortalar 3 ceşittir. 1 A tipi sigorta : anlık aşırı akımda atar
2 b tipi sigorta : beklemeli kısa süre aşırı akımda kalır atar
3 c tipi sigorta : gecikmeli tip bunun aşırı akıma dayanma gücü biraz daha fazladır. bunun icin senin sistemin ilk anda kondansatörler dolacağından sigorta atması normaldır sistemindeki yüklede alakalı.ama senin işini ABB c16 amper sigorta işini görür.
 
" ev eski oldugu için toprak hattı olmadığını tahmin ediyorum"

Pc nizi hiçbir şekilde toprak(Güvenlik) hattı olmadan kesinlikle kullanmayın.Evinizin toprak hattının çekilmemiş veya eski,yetersiz olduğundan tedirginseniz,mutfak veya banyodaki batarya,armatürlere bağlanacak tekli,yeterli kesitteki bir kabloyu,(0.75 gibi) muhakkak pc nizin uzatma kablosunda yer alan prizin toprak hattı iletkenine irtibatlandırın.Aksi taktirde pc nizin anakartı,psu ünitesi,işlemcisi,ekran kartı,vb. diğer parçaları pc de oluşan statik elektrik nedeniyle bozulabilirler.Seçilen sigorta (16 amper)ev ihtiyacı için yeterlidir.Cihazınız (KGK) 10 amperliktir,psu nun da eğer güç faktörü çok düşükse,yine 10 ampere yakın,yüksek bir değer çeker,fırın,çamaşır makinesi,buzdolabı,Mikrodalga fırın.vb. cihazların da hepsi ayni anda çalışmaması,bir ikisi(Pc+buzdolabı gibi) durumunda,bu otomatik sigorta yeterli olacaktır.Kolay gelsin.
 
c tipi b tipi sigortalara göre geçikmeli atabilir ürün anma aakımı tamam biraz fazla olur ama o dercedeki bir alıcının sigortayı attırması sigortanın kendisinden kaynaklanır sigortayı b tibi 16 amper siemes tak bi dene
 
daha önce hiçbir değişiklik yapmadan çalışan sistem eğer şimdi sorun çıkarıyorsa sigorta sağırlaşmıştır. aynı tipte iyi kalite başka bir sigorta ile değiştirebilirsin.
 
Sigortayı ister 16A-c ister 16A-b tipi bir sigorta ile yenilersen sorunun kalmayacaktır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,289
Mesajlar
916,462
Kullanıcılar
450,118
Son üye
TheTwize

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst