Ariston Margarita 2000 f2 arıza kodu

Vakit ayırdığınız için ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. muhtemelen önümüzdeki cuma ordayım.kartada zarar vermiş olabilirmi onu da getireyim mi?
 
Son düzenleme:
percinli motorların sarımı randıman vermez gövde ile yastık bobinleri sıkı sıkıya oturmadıgından zaman içinde kasma yapar kısa sürede tekrar yanar orjinal çıkma veya sıfır motor öneririm .illede sargı derseniz motor percinlerinin aynısını tornada yaptırılıp cakılmasını öneririm. İzmire gelirsen bana ugra seni dogrulara yönlendireyim


Fiat sormuşsun genel olarak sargı motor 30 tl
cıkma motor 40 tl
sıfırı ise 135 tl 'ye satılıyor
 
bu arada motoru tamamen söktüm hafif bir yanık kokusuda var. dediğiniz gibi perçinli de.bir aksilik olmazsa mutlaka yanınıza uğruyacağım.
 
ben 4 yıldır ariston kullanıyorum artık bıktım servis gelmesindende şimdide makina çalışıyoyor arasıda f--02 ekranda çıkıyor neyapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim servisdaha 2 hatta önce gelmişti kayışını degiştirdi
şimdi
yine gelsin istemiyorum
 
Motor probleminiz var sonuç olarak mutlaka bilinçli bir teknisyenden destek almanız gerekiyor su kaçagı olabilir motor enerji giriş soketlerine su gidiyor olabilir elektronik kart rutubetten atlama yaparak kartı koruma ya alıyor olabilir.

Önerim :
motorunuzu ,kartınızı söküp bilinçli kişilere kontrol ettirtin .
su kacagı varmı diye makinanızı gözlemleyin (su kaçakgı varsa aktıgı bölgede yol yol beyaz iz yapar ) .
 
ariston margarita 2000 camaşır makinesi 10 defa ışıgı yanıp sönüyo arıza nedir acaba
 
s.a ariston aqxf 109 çamaşır makinam f1 arızası veriyor yardımcı olursanız memnun olurum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,731
Kullanıcılar
449,965
Son üye
Pentium55

Yeni konular

Geri
Üst