ARES İLE İLGİLİ SORULAR

karaca20

Üye
Katılım
8 May 2009
Mesajlar
14
Puanları
1
ARKADAŞLAR İSİSTE YAPILAN ÇİZİMİ ARESE DİREKT AKTARABİLİYORMUYUS BİDE ARESTEKİ ÇİZİMİ PLAKETE AKTARIMI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRSENİZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ(HANGİ KAĞIT KULLANILACAK:confused:, DELİKSİZ PLAKETE NASIL YAPIŞACAK:confused:, )
 
bence en iyisi manuel çizim bu söylediğin metodu önermem.

kağıt olarak baskı tekniğine göre kağıt seçeceksin.Ütü ile baskı yapacaksan kuşe kağıt lazaer yazıcı ile çıktı olacak.Pozitif 20 ile basacaksan aydınger kağıtı kullanacaksın lazer çıktıyı tavsiye ederim.Kolay gelsin.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
saolasın verdiğin bilgi için ben elle çizim yapıyodum önceden bide gene yazıcıdan çıkarıp yolları kestikten sonra boyayarak yapıyordum bu da baya zahmetli ve uzun sürüyordu.. bişey daha soracam ütüyle kağıdı plakete yapıştırdıktan sonra peridrole soktuğumuzda yollara bişey olmuyo değilmi yoksa yolları çıkarmak için eski usulden varklı bir yollmu var
 
yok karaca kardeşim ama sana bir tavsiyede daha bulunayım eger bu metodları kullanadacsan plaketini çok güzel biçimde temizle.hiç bir yerinde leke kalmasın sonra asit banyosunda hiç bir sorun yaşamayacaksın. kolay gelsin...
 
saol verdiğin bilgiler için bu gün eve gidince ilk iş deneyecam dediğini
 
Kardeşim Isis'te ekranın üst kısmında yer alan araç çubukları içerisinde ARES simgesi var ona tıklayınca Isis'te çizdiğini ARES'e aktarır.
Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,964
Son üye
lelaxi

Yeni konular

Geri
Üst