Amper ile sigorta hesaplamasi nasil

böyle bir olayla karşılaşmıştım daha önce, adamlar santiyeden soktoklerı mermer kesme makinesini başka biryere taşımışlardı, 3 faz bide generator baglamışlar, bir baraka da kesime devam ediyorlardı, adamın şikayeti kontakların ateş atıp bozulmasıydı, gittim ölçtüm biçtim, motor 30A civarında çekiyor, kontaktorler 40A civarı. makineyı stop ettim, baştan start a bi bastım, oda ne kontaklar resmen aglıyor, 7-8 kez tut -bırak yapıyor sonra tutuyor kontak. bu arada ateş cabası.. ölçüyorum akım normal, sonuç olarak, motorun kalkışta çektigi aşırı akımı gnerator karşılayamıyor ve generator yavaşlıyor, bu da düşük voltaj ve aşırı akım demek, adam a 60A kontak taktım ve dedim ki; bu generatorle bu iş olmaz ..... YANİ SADECE ANLAYMAK İSDEDİM
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,258
Mesajlar
916,268
Kullanıcılar
450,082
Son üye
halefly

Yeni konular

Geri
Üst