Akülü araba sorunu

furi09

Üye
Katılım
5 Ocak 2021
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
24
İYİ GÜNLER EXCESS AKÜLÜ ARABA ALDIM İKİNCİ EL AKÜSÜNÜ DEĞİŞTİRDİM ÇALIŞTIRDIM ARABANIN VİTES KUTUSU TERS YANİ İLERİ YAPINCA GERİ GERİ YAPINCA İLERİ GİDİYOR VE ARABAYI ÇALIŞTIRINCA ÇOK YAVAŞ GİDİYOR ANLAYAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLİRMİ?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Aku uclarını veya, motor kollektörüne giren ucları değiştirin.
 
MOTOR KOLLEKTÖRÜNE GİDEN UÇLAR HANGİSİDİR VE AKÜ UÇLARI DERKEN TAKTIĞIM SİYAH VE KIRMIZI UÇLARMI
 
Calıstırmak ıcın bır anahtar, sivic vs varsa, oradan motora giden kablolar.
Aku ucunu değiştirin diyeceğimde, arada kart vs varsa belki çalısmaz dıye demedim. Akuye taktıgın , kırmızı kablo, akünün ( + ), sıyah kablo akünün (- ) ucuna dogru baglanmısmı kontrol edin öncelikle..
 
MERHABA AKÜLÜ ARABADA KIRMIZIYI KIRMIZIYA SİYAHI SİYAHA TAKINCA SES GELİYOR KUMANDA ÇALIŞIYOR AMA İLERİDE GERİ, GERİDE İLERİ GİDİYOR . UÇLARI TAM TERSİ TAKINCADA İLERİ GERİDE SORUN OLMUYOR ANCAK KUMANDA İLE SES ÇALIŞMIYOR ACİL YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
WhatsApp Image 2021-01-07 at 12.34.23.jpeg
 
sorunu küçük harf yazarak bir daha sorarsan okuyabilirim, lütfen yazışma nezaket kurallarına uyalım, hadi benim kulaklarım ağır işitiyor da, diğer arkadaşlarımın böyle bir sorunu yok.
 
kusura bakmayın klavyede büyük yazdığı için öyle olmuş akülü arabada kırmızıyı kırmızıya siyahı siyaha takınca ses geliyor kumanda çalışıyor ama ileride geri, geride ileri gidiyor .uçları tam tersi takıncada ileri geride sorun olmuyor ancak kumanda ile ses çalışmıyor yardımcı olurmusunuz
 
Kırmızıyı kırmızıya, siyahı siyaha bağlayıp ondan sonra sağ ve sol tekerleklerdeki motorların kablolarının bağlantı yerlerini değiştirirseniz düzeleceğini düşünüyorum.
 
tek motor bu fotoğaf üzerinden yöneltirseniz sevinirim tam anlamadım
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,876
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst