ACS 800 PC Bağlantı Kablosu?

efe43

Üye
Katılım
25 Ara 2006
Mesajlar
419
Puanları
1
Yaş
40
sayın arkadaşlar uzun araştırmalarıma karşı abb acs 800 lere ucuz yollu pc den kalibrasyn kablosu arıyordum sitemizde bulunan moleyha isimli abimiz kaabloyu icat etmiş kendisinden teşşkkür ediyorum. abb sürücüleri olanlara tavsiye kablo hem ucuz hem muhteşem işe yarıyor bukalodan faydalanmalarını isterim arakadşların...
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Arkadaşım bilgi için teşekkürler.. Bende böyle bir kablo arıyorum.. Nasıl yapılır şema vs. yok mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
bulunur arkadaşım bur sitede dediğim gibi moleyha isimli üyeye msj atmanız yeterli size tel numarası verecektir bire bir görüşür size proram ve kabloyu gönderecektir tabi emeğin karşığını vermeniz şartıyla ben 2 senedir kullanıyorum süper çalışşıyor
 
efe43 kardeşim, sözlerinle beni çok onere ettin, teşekkür ederim. Konu ile ilgili bilgiye ihtiyacı olan arkadaşlar özelden bana ulaşabilirler.
 
ben özel mesaj atamıyorum tel 5324900903 çağrı bırakın ben arayacağım teşekkür ederim
 
Sayın molehiya gerekli bilgileri banada özelden gönderirseniz memnun olurum...
 
sayın molehiya arkadaşım özel mesaj atamıyorum.bana hangi sürücü olursa olsun pc bağlantısı ve programına ihtiyacım var beni bilgilendirirsen sevinirim saygılar.
 
Sayın molehiya gerekli bilgileri banada özelden gönderirseniz memnun olurum ethem
 

Forum istatistikleri

Konular
128,232
Mesajlar
916,007
Kullanıcılar
450,032
Son üye
Demir12312

Yeni konular

Geri
Üst