5 amper güç kaynağı

Serkan bey Sağolun :) günümü kırsalda geçirdiğim için cevap yazamadım ( internete edge düzeyinde bile bağlanamıyordum ) . Ben de bu aynı ürünü 3-4 gün önce aliexpress ten almıştım. Isabet kaydetmişim demekki . Sevindim
 
Haldun bey ,

Cok iyi secim yapmissiniz. Bisey sorucam su aliexpress sitesinden satin alinan tum urunler takip nolumu geliyor yoksa satin alirken secebiliyor musunuz?

Ben genelde ebay dan alisveris yapiyorum ancak hangi urun takip kodu veriyor hangisi vermiyor anlayamadim. Saticiya sorup geri donus beklemek cok vakit kaybi ve saglikli olmuyor.

Eger aliexpresste satin alinan tum urunler takip kodlu geliyor ise orayi deneyebilirim.

Saygilar.
 
Serkan bey öncelikle şunu belirteyim ;PayPal Türkiye de hizmet vermeyi durduğundan ve ebay satıcılarının çok büyük çoğunluğu PayPal ile ödeme kabul ettiğinden dolayı ben Ebay dan alışveriş yapamaz oldum. Aliexpress ten ise sanal kart ile alabiliyorum . Ancak aliexpress in Alıcı Koruması ebay kadar sağlam değil bana göre . Bazı satıcıları tam takipli , bazıları ise Çin sınırından çıkana kadar takipli oluyor . Bu ikinci dediğimin Türkiye de takibi mümkün değil.
Ayrıca ebay da satın aldığınız ürünü ( Satıcı takipsiz yollayacak olmasına rağmen) takipli yollamasını isterseniz 1,5-2 usd bir farkı var .onu ödeyerek takipli yollamasını istersiniz. Zaten satıcılar Ürünün açıklama sayfasında shipping başlığı altında açıklama veriyorlar .
 
Haldun Bey şimdiden hayırlı olsun, aynı ürün ise baba bir soğutucu bağlamayı unutmayın veya kutu metal gövdeliyse elemanı söküp ayaklarını kabloyla uzatın bir duvara yapıştırın :).
 
Haldun Bey şimdiden hayırlı olsun, aynı ürün ise baba bir soğutucu bağlamayı unutmayın veya kutu metal gövdeliyse elemanı söküp ayaklarını kabloyla uzatın bir duvara yapıştırın :).

Tabi Dediğinizi yapayım . İvedik Hurdacılar sitesinden aldığım , Üzerindeki 2 diot için kullanılmış 25x10x15 cm3 ebatlarında ki aliminyum soğutucudan keserim yeteri kadar :) . Sağolun
 

Forum istatistikleri

Konular
129,349
Mesajlar
925,603
Kullanıcılar
451,819
Son üye
Emre1773

Yeni konular

Geri
Üst