22 kw motor devresi

Katılım
30 Ağu 2012
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
25
Arkadaşlar merhaba hayırlı günler dilerim. Ben siirtte asteğmen olarak askerlik görevimi yapmaktayım. Burdaki üs bölgelerinden birini besleyen su motoruna elektrik aboneliği alınacak. Bundan dolayı bu motorun projesini çizmem gerekiyo. Okuldan yeni mezun oldum ve bu konuda hiç bir bilgim yok. Panoda termik röle, zzaman saati, motor koruma rölesi sigortalar ve kontaktörler var. Siirtte bu konuda bana yardımcı olabilecek kimseye ulaşamadım maalesef :S elinde örnek bi proje olan varmı? lütfen yardım edin, proje daha fazla gecikirse motorların elektriğini kesecekler ve üs bölgesindeki askerler susuz kalacak :S
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Birkac resim ekleme imkaniniz varmi panonun onden icini kapaklarini vs ekleyebilirseniz bir vatansever cizecektir merak etmeyin.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Baska bir konu basligi altinda tartisiliyor. İşi diplomanin degil insanin yaptigida dair en somut ornek.
Arkadasim tedastan abonelik alacaksaniz vaziyet plani, numarataj krokesi elektrik alinacak sebekenin konumu, motor bilgileri gibi bir cok veriye ihtiyac vardir. Buradan yardimla olacak is degil gibi yani.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst