2 işletim sistemi hakkında.

Katılım
4 Nis 2008
Mesajlar
419
Puanları
1
herkeze selam. işyerimdeki pc de hdd 2 bölümlü ve her bölümde xp yüklü.
bölümlerden birini sağdece ben kullanıyorum. diyerini işe diğer arkadaşlar. arkadaşlar kendi işletim sisteminde iken benin kullandığım sistemin olduğu bölümü görüyorlar ve bazı iştemediğim değişikklikler yüklemeler vb yapıyorlar. onların bölümden, benim bölümü görmemelerini sağlamak münkünmüdür.
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
 
onların bölümüne linux yukle ne sen onları gor ne onlar seni gorsün
 
sn hasanzincir onların bölümüne linux yüklersek bende onlarda linux işletimsistemini hiç kullanmadık.
vardiyama başlayınca abartısız 2 saat pc yi toparlamak için uğraşıyorum 13 kişinin eli deyiyor, her kes kafasına göre takılıyor. benim kısmımda sıemensin hemen hemen bütün programları, diyer markalar ve visual basic, c# vb yüklü.benim kısım zaten şifreli giremiyorlar ama kendi bölümlerinden benim bölüm gözüküyor. enbüyük kurtarıcım acronis ama onların benim bölümü görmesini engellemenin bir yolunu bulursam süper oalcak.
ayrıca ilginiz için teşekkürler.
 
dostum sana farklı bir yöntem TweakUi adında bir program var bu programı onların kulandığı sisteme kur daha sonra programı çalıştırp içindeki sekmelerden diriver yazan yeri bul ve senin sistemin kurulu olduğu sürücü harfi yani c d yada e üzerindeki sekmeyi kaldırdığında senin hdd onlar tarafından görünmeyecektir sanki senin kulandığın sürücü o pc de yokmuş gibi olacaktır kolay gelsin
 
sn epox41 öncelikle alakan için teşekkür ediyorum. derhal programı net te aramaya başlaıyorum ve tarif ettiğiniz yöntemi uyguluyorum. tekrar teşekkürler.
 
takıldığın biyer olursa mesaj yaz yardımcı olurum
 
sn epox41 sorunu hallettim, artık d gözükmüyor. yardımlarınız için size ve sn hasanzincire teşekkür ederim.
 
önemli değil yardımım olduysa ne mutlu bana :) o program çok güzel bi program biçok özelikleri var ....
 
windows steady state programını kur.microsoft kendi programı.kendi hesabınız ile ilgili her bilgiyi gizleyebiliyor ve erişim engeli koyabiliyorsunuz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,279
Mesajlar
916,399
Kullanıcılar
450,104
Son üye
MUGEN SARS

Yeni konular

Geri
Üst