Şarjlı ışıldak

merhaba sayın öğretmen27 aslında resımlerle aram ıyı değıldır yanlış anlaşilir yüklemezsem duşuncesıyle ekledim:)


UOTE=Öğretmen27;524971]Merhabalar Sayın Tekin126 ustam/abim. Teşekkür ederim açıklamalarınız ve teveccühünüz için. Öğrencilerime de elimden gediği kadar faydalı olmaya çalışıyorum Rabbimin bana bahşettiği güç nispetinde. Evet ustam yukarıdaki açıklaman tam da kafama takılan bir sorunun cevabıymış. Her şey dört dörtlük açıklamışsın. Tabiki de ben bu parçanın dc yi ac ye çeviren parça oldugunu bilmiyordum sayende öğrendim.
Evet söylediğinde çok da haklısın ustam. Florasan ışıldakların randımanlı çalışmadıgını 2008'den beri bilirim. O sıralar bir tane almıştık çok kısa süreliğine yanıyor. Zaten anında iade edip tekrar led aldım. O günden beri kullanıyorum nazar değmesin.
Cevapların için teşekkür eder ve saygılarımı sunarım.
Ayrıca çok merak ettiğim ustalarımdan birisin. Keşke bir fotonu yüklesen:eek:[/QUOTE]
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Gel Ustam. Başım gözüm üstüne. İnşallah yüz yüze görüşme imkanımız olur. Foto için ayrıca teşekkür ederim. Saygılar...
 
Selamunaleyküm. Elimde 60cm eski tip floresanlı 6volt akü ile çalışan bir ışıldak var. İlk sorum bu ışıldakta led floresan çalışır mı? İkinci sorum floresan yerine 12voltluk şerit led bağlayabilir miyim/nasıl bağlarım? Teşekkürler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,237
Mesajlar
916,078
Kullanıcılar
450,046
Son üye
premier92

Yeni konular

Geri
Üst