İnternet Bağlantım Sürekli Kopuyor... (Modemim Inca IM 104)

aynı sorun bnde de war dsl bağlantyısı koptu dio modemi açıp kapatıom geri gelio
 
değerli kardeşim bu ayrıntılı zahmetlerine teşekkür ederim. Simülatörde çeşitli versiyonlar çıktı. Celeronda hiç sıkıntı yaşamadım. Ancak en son 15GB kadar yer kaplayan bir ürün kullandığımda (deluxe edition) "celeronda" sorun yaşadım. "resetleme" sorunu (bu başka bir nedenle de olabilir) ve bir de komutların geç algılanması (teknik olarak ne denir bilmiyorum) sorunu ile karşılaştım. Bildiğiniz gibi celeron kartlarda bellek de belirli bir sınırdadır. RAM anakart ve ekran kartlarının hepsinin değişmesi bu sorunları çözdü.
Modemleri usb'den (VINN) ayrı ayrı kullanmak sureti ile deniyorum. Zira her ikisinin de yazılımlarını yüklediğimde çakışma sorunu yaşayabileceğimi zannediyorum. Fiber optikte de aynı sorunlar yaşanır mı bilmiyorum ama burada yazılanların hepisini bir okuyayım. Tekrar yardımlarına teşekkür ederim.
 
Modeminizin sayfalarından Hat zayıflaması kısmında 70dB'den yüksek değer görüyorsanız bölgedeki santrale çok uzaksınız demektir. Bu durumda hızınızın düşürülmesi söz konusu. Eğer sorun bundan ise hattınızı esnek profile çevirmelerini söyleyin.
 
inca adsl2/2 modemi yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum.hiç bir sorun yaşamadım.
 
"Hat zayıflaması kısmında 70dB'den yüksek değer görüyorsanız"
Kitapçıkta iletişim hızı HSUPA 5.76Mbps UL ve HSDPA:7.2 Mbps DL yazılı, öneriniz doğrultusunda servisle görüşeceğim.
 
servise bilgiyi aktardım, önerileri, profil ayarları/"yeni profili seç"/bir profil ismi gir/next/Yeni APN/"mgb" yaz-"enter" ve "save" şu anda bu işlem sonrası sanırım nispi bir düzelme oldu.
 
modemin arayüzüne girip modemi resetlediğinde oluyormuş diye biliriyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,457
Mesajlar
917,739
Kullanıcılar
450,397
Son üye
yahya2

Yeni konular

Geri
Üst