2000 YILI Fırat üniv. TUNCELİ MESLEK YÜKSEK OKULU MEZUNUYUM. A.G. PANO ÜRETİMİNDE PROJECİO OLARAK VE ŞİMDİDE O.G PANOLARI YAPAN BİR FİRMAYA BAŞLAYACAGIM.
 
endüstri meslek lisesi öğrencisiyim 11.sınıf inşallah endüstriel Bakım onarımcı çıkacağım.
 
2001 eml mezunuyum 2003ten beri otelde teknik servis elektrikçi olarak çalışıyorum
 
elektronik bilgisayar öğretmeniyim... otomasyon projeleri yapıyorum.. hertürlü otomasyon sistemlerinin yazılımı ve devreye alınmasını yapıyorum.. plc,servo sistemler,asenkron motorlar,analog ve dijital sistemler.. aklınıza ne gelirse
 
1992 Akdeniz ünüversitesi MYO mezunyum. 4 Sene öncesine kadar hazır beton sektöünde arıza bakım sorumlusu olarak çalışıyordum. Artık dünyaya açılmaya karar verdim ve şu an yurtdışında residance, hotel ve avm ler yapıyorum:)
 
1989 eml mezunuyum, maddi nedenlerden dolayı Çukurova ünv. Antakya myo. elkt. bl. nü son sınıfta terk ettim. (şimdiki adı Mustafa Kemal Ünv.) Şu anda Hidro elektrik santralleri için Jeneratör İmalatı yapan bir fabrika dan ihale ile aldığım HES jeneratör imalat işlerini yapıyorum. Ayrıca Bilgisayar üzerine donanım tamiratı da vazgeçemediğim hobi işlerimden biri.
 
özel bir şirkette (oteller zinciri) teknik eleman olarak çalışıyorum asıl meslek SIHHİ TESİSAT VE KALORİFER ama şu anda E.M.L. açık meslek lisesi okuyorum (elektrik-elektronik bölümü) 3.sınıf
 
12 yıldır Danone'de Otomasyon şefi olarak görev yapıyorum. S7400-Siemens Scada ile proses programları ayrıca tüm paketleme makinalarının otomasyonu.
Productivity projeleri ile enerji verimliliği konularında sayısız proje..
 
konyada soğutmacı olarak kondenser, evaporatör, endüstriyel ısıtma ve soğutma bataryaları ve vitrin soğutucuları imalatı yapıyoruz, 2009 selçuk mak müh. mezunuyum...
 
kütahyada eüaş termik santralinde çalışıyorum.elektrik bakımda santraldeki tüm elektrik tertibatına bakıyoruz..aynı zamanda plcve hmı programlama üzerinde çalışıyorum..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,245
Mesajlar
916,141
Kullanıcılar
450,052
Son üye
Fatihkaya00

Yeni konular

Geri
Üst