ALARKO HCP 6/90 POMPA ANAHTAR BAĞLANTISI

aksoylar

Üye
Katılım
19 May 2008
Mesajlar
271
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar, yukarıda yazılı olan, pompa modelinin ''üç'' kademeli anahtarında, sorun var, elimde anahtar olmadığından, mevcut pompayı, anahtarsız, üçüncü kademede, sabitlemek istiyorum...bunun için, yapmam gereken, bağlantı şekli nasıl olmalı...RENK TARİFİ YAPARSANIZ SEVİNİRİRİM
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
renkleri bana grup olarak verirseniz hatırlamaya çalışırım bekliyorum
 
Aksoyar arkadaşım dahaönce ücdevirli alarko sirkilasyon ponpası bağlant şeması vermiştim şuanda resim olarak atamıyorum dördüncü sayfaya ücünsıraya bir bakın renk olaraktan bende bilmiyorum şema umarım işinize yarar.
 
tahminime göre siyah-turuncu- beyaz renkleri ayır körle o uçları kalan diger 6 ucu üçgen olarak bağla enerji ver maskimum devirde pompa çalışır.
 
Son düzenleme:
Kahverengi 1 adet
Yeşil 1 ..
Gri 1..
Beyaz 1..
Sarı 1..
Tranç 1..
Kırmızı 1..
Mavi 1..
Siyah 1..
Toplamda 9 adet uc bulunmakta...
Kırmızı Kahverengi Yeşil uclara 380 V. verimiş
 
renk olarak birşey diyemicem 380v yani r s t ucları beli madem birinci gurup ucları beli boşta kalan 6 uc r s t ucları ile diğer ucların homajını ölç iki farklı homaj cıkacaktır boşta olan 6 ucun 3 tanesi homajları aynı bır gurup yap diyer 3 ucuda homları aynı bir gurup yap 9 tane ucu 3 er guruba ayırıyorsun gurupicindeki uclar bir bir lerine devre göstermicek . r s t uclarının beli olması iyi yoksa bu bağlantıyı cıkarmak çokzor r s t uc larından diğer ikinci ve ücüncü gurup uclarını öctuğün zaman homajı az olan gurubu iptalet boşta bırak geriye 6 uc kalıyor r s t ucları madem beli normal 380 v kıemes bağlarğibi ücken olarak bağlıyorsun max devir icin
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,721
Kullanıcılar
449,958
Son üye
maxicten

Yeni konular

Geri
Üst