SİGORTA

Katılım
19 Eyl 2007
Mesajlar
56
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar iyi günler. bir sorum olcaktı cevaplarsanız sevinirim. kofredeki 63A buşonlu sigorta 2 günde bir atıyor benim anlamadğım buşnlu sigortdan sonra 25 a w otomat sayaç sigotası var o neden atmıyorhadi onu geçtik dairenin içerisindeki sigortalar atmıyor da buşonlu 63 a atıyor. şimdiden tesekkürler.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
arkadaşim anladığım kadarıyla sigorta aşınmış banakalsa yermusaitse watotomat bağlarım kardeşim:eek:
 
Sigorta attığı zaman göz kararı telmi sarıyorsun yoksa orjinal 63A ayarlı sigortamı takıyorsun kofreye
 
ilk once öyle bir profil resminden sonra bu soru biraz basit kaldı

kofrada buşonlu sigorta olmaz nh devre kesen (bıçaklı sigorta) olur bu giriş sigortası değil ise bunun değişmesi gerekir. Eğer bu giriş sigortası ise buşonlu sigortalar vidaarı artık yorulmustur ark yapıyordur ve atıyordur. Ama bunu daha iyi anlamak için bu sigortadan sonra kaç bagımsız yere çıkış var. Eğer dediğin gibi kofra ise elleme elektrik dagıtım sirketini ara aynı gün gelip nh ile değişimi yapıyor 35 lira gibi bir ücret yazıyorlar buda sayaçlara dağıtılıyor zaten kofrada ise enerjiyi kesme imkanında yoktur

kolay gelsin
 
wolfrone kardeşim binaya giriş sigortası buşonlu 63 a 3 faz besleme var buşonu yuvası ile kople değiştirdim kofre mühürlü değil ark yapma gibi bir ihtimal yok.3 daire var sigortalar birbirinden bağımsız başka neden atabilir
 

Forum istatistikleri

Konular
128,182
Mesajlar
915,680
Kullanıcılar
449,951
Son üye
N4POLYOON

Yeni konular

Geri
Üst