21 Ağustos - Bursa İftar Yemeği Etkinliği

mavi2909

Üye
Katılım
17 Kas 2008
Mesajlar
189
Puanları
1
Arkadaşlar ben büyük bir katılım olursa uygun bir ilde yada daha lokal olarak bulunduğumuz ilde bir etkinlik düzenleyebiliriz diye düşünmekteyim. Ben Bursa'da ikamet ediyor ve çalışıyorum. Uygun bir il yada Bursalı olan Sayın Kontrolkalemi üyeleriyle bir etkinlikte buluşarak tanışmak, daha bağlantılı ve etkili bir forum ile birlikte iyi iş arkadaşları kazanmak güzel olur diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

Kesin tarih belli oldu. 21 Ağustos Cumartesi günü Balibey Han / HEYKEL ya da Timurtaş Paşa da diyebiliriz. Ben ve birçok üyemiz planını buna göre yaptı.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu konuda yönetim olarak bir kaç denmemiz oldu ancak hiçbir üyemiz fuarlarda gerçekleştirilen toplantılara katılmadı. Bu yüzden biz yöneticiler olarak bir organizasyon yapmayacağız. Ancak üyelerimiz serbest konular bölümünde istedikleri buluşmayı organize edebilirler. Biz ise sadece size destek oluruz.
 
Gerçekten şaşırdım. 3 günde bu sekmenin dolması lazım. Bu kadar bilgi paylaşımı yapıyoruz, kimse görüşmek istemiyor mu? Üzüldüm Sayın Azrail.:(
 
Yukarıda site yetkilimizin de söylediği gibi yönetim olarak organizasyon yapılması sakıncalı olabilir. İstekli olan üyeler buraya etkinliğe katılabilecekleri şehirlerini yazabilirler. Daha sonra illaki biri çıkıp ben şu şehirdekini organize edebilirim der.

Ben etkinlik olursa katılırım. -Ankara-
 
Sayın Kontrolkalemi Üyeleri ben Bursa'da organizasyon düzenlemek istiyorum. Katılım için mesajlarınızı bekliyorum. Hatta Ramazan dolayısı ile bu ilk organizasyonumuz İftar Sofrasında olmasını teklif ediyorum. Uygun bir yer seçilerek organizasyon yapacağız. Yer için katılımcıların isteklerini göz önünde bulundurarak bu organizasyonu gerçekleştireceğiz. Tüm Kontrolkalemi üyeleri davetlidir. Yer ve tarih daha sonra açıklanacaktır...
 
Bence de iftar yemeği çok uygun olur, katılmak isterim.

Saygılarımla,
 
Bencede iftar yemeği iyi olur! Tabi şartlar herkes için müsait olmalı.
 
İstenilen yer tercihini belirtebilirsiniz. Çok uygun iftar mönüleri mevcut. 20 lira civarında harika mönüler var ve Sayın Kontrolkalemi üyeleriyle güzel bir paylaşım yaşayacağımızı ümit ediyorum. Şuanda en favori yer Balibey Han/Heykel.Fasıl eşliğinde 3 farklı mönü her biri 18 lira. Saygılarımla...
 
Bence uygun biraz daha bekliyelim bence mesaj biraz okunur.
 
Evet bekleyelim Sayın Hasanzincir. Zira Ramazanın 10-20. günleri arasında düşünmekteyim katılımcılar içinde uygun olursa.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,839
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst