unaldemirbag kullanıcısının son içeriği

  1. Mıtsubıshı AC sürücüler ile Telemekanik AC sürücülerin kıyaslanması

    Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin Ben ağır bir sanayi olan döküm sektöründe çalışmaktayım.Döküm fabrikasında toz ve kum aşırı olarak vardır.Kumun içinde kömürtozu bulunmaktadır biliyorsunuz kömürtozu karbon içerir ve karbonda iletkendir.Şu anda makinede telemekanik Altivar 31 sürücü var...
  2. 2. Siemens WINCC Scada ve Siemens S7-1200 PLC Eğitim DVD Çekilişi

    Siemens WINCC Scada ve Siemens S7-1200 PLC eğitim DVD çekilişine katılmak istiyorum.
  3. 55 kw lık motorun yaptığı işi redüktörlü kaç kw lık motora yaptırabilirim

    Arkadaşlar bilgileriniz için teşekür ederim.Emeğinize sağlık iyi çalışmalar.
  4. 55 kw lık motorun yaptığı işi redüktörlü kaç kw lık motora yaptırabilirim

    55 kw lık motor 300 devre düştüğünde 800 N yapıyorsa 22 kw lık diğer motor 800 N u yakalayabilecek mi?
  5. 55 kw lık motorun yaptığı işi redüktörlü kaç kw lık motora yaptırabilirim

    Arkadaşlar herkese kolay gelsin.Benim kum mikserim var bu mikserde iki adet motor var.Motorlardan biri 55 kw ve redüktörsüz bir motor.Motorun devri kasnak hesabı ile 1500 d/d dan 300 d/d indirilmiş.Ben şimdi bu motorun yerine redüktörlü bir motor taksam motor gücünü ne kadar...
  6. arkadaşlar preminum bağlantı hatası veriyo bi bağlanamadım

    sn cabatay bende de tsxcusb485 kablo aldım fakat bir türlü bağlanamadım.Yapmadığım veya atladığım bir ayar mı var bilmiyorum.Ama kablonun driverini internetten indirdim ve kurdum.Bağlanma esnasında plc yi görmüyor.Bilgisayar kabloyu tanıyor kablonun konfigürasyonunu anlatabilirsen...
  7. Premium plc bağlantı

    Arkadaşlar bu kablo ve usb dönştürücüyü taktığımda seri porttaki gibi direk olarak tanıyormu yoksa tekrar ayar yapılması gerekiyor mu?
  8. Premium plc bağlantı

    Arkadaşlar elimde Premium TSX P57103 plc var.Bu plcye TSXPCX1031 numarlı seri portlu bir kablo ile bağlanıyorum.Leptopta seri port olmadığı için masa üstü bilgisayarı taşıyorum.Acaba bu plcye USB ile bağlanamazmıyım??? Bu konuyu bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.Eğer böyle bir kablo var...
  9. twido kendini resetliyor

    plc rundan çıksada operatör paneli kendini resetlemez.Operatör panelinin kendini resetlemesi için plc ile arasındaki bağlantının kesilmesi lazım öncelikle o bağlantıya bakman gerekiyor.
  10. PL-7 4.4 pro Programın Kullanımı Hakkında Bilgi

    arkadaşlar bu pl7 4.4 programın plc ile bağlantı konfigürasyonunu birisi anlatabilirmi?Bir türlü bağlanamıyorum.Bunların konfigürasyonu nasıl yapılıyor.
  11. tsx nano-tsx07 telemecanique plc için programlama yazılımı

    sayın ansez telemekanik plclerden makinamda premium ve modicon plcler var ben daha önce telemekanik kullanmadığım için zaman zaman sıkıntı yaşıyorum elimde program olarakta pl7 4.4 versiyonu var.Fakat bağlantı kuramıyorum bu program nasıl kullanılıyor yadımcı olabilirmisiniz?
  12. PL-7 4.4 pro Programın Kullanımı Hakkında Bilgi

    demirkol arkadaşım bu plc lerde ilk programa giriş nasıl oluyor.Sonra adreslemeler nasıl yapılıyor velhasıl bu programın ilk basamağından başlıyacağız telemekanik bana biraz karışık geldi ama buradaki makinalarım telemekanik plc ile yapılmış.Şimdiden kolay gelsin.
  13. PL-7 4.4 pro Programın Kullanımı Hakkında Bilgi

    Arkadaşlar telemekanik PL7 plclerin bilgisine ulaşmak neden bu kadar zor.Elinde bilgi olan arkadaşlar yayınlıyamıyorlar mı?Bu program nasıl kullanılıyor bir bilen yokmu forumda anlatsın.
  14. PL-7 4.4 pro Programın Kullanımı Hakkında Bilgi

    arkadaşlar elinde telemekanik pro 4.4 ile ilgili döküman yokmu olan arkadaşlar paylaşırsalar sevinirim
Geri
Üst